Mind pani mõtlema artikkel “Töö – mu elu armastus”. Oluline on, et põlemisest läbipõlemiseni on ohtlikult lühikene samm, olen seda omal nahal tundnud. Teen oma tööd kirega, aga olen aru saanud, et väga oluline on jätta aega isiklikeks asjadeks, ja naudin töövälist aega lähedastega. Sellele aitab kaasa minu ametivalik, mis laseb mul oma aega planeerida ja hoiduda läbipõlemisest. Võtsin eelmisel aastal ette suure sammu ja täitsin kauaaegse karjääriunistuse. Asusin tööle kinnisvaramaaklerina, mida olen juba ammu soovinud.

Kindlasti tasub armastusele töö vastu mõelda, sest ehk teed oma tööd nii suure kirega ning ühel hetkel ei märkagi, et oled end sellega täielikult sidunud ja puhkehetked sootuks unustanud. Me kõik oleme inimesed ja selleks, et olla maksimaalselt produktiivne, peab puhkama.

Mind paelub iga kord ka teie reisiteemaline artikkel. Minu uue aasta unistuseks on rohkem reisida. Rohkema all mõtlen ma seda, et pole veel õnnestunud lennukiga sõita. Anne & Stiili reisikirjeldusi lugedes unistan end alati sihtkohta ja teen läbi seikluse koos teiega.

Lisa-Lota

Kõnetavad teemad

Ootasin aasta esimest väljaannet kohe, kui avaldasite, kes on kaanel. Mulle on alati meeldinud Sandra energilisus ja elujõulisus. Tema muretu olek ja teotahe on äärmiselt vahva ja inspireeriv. Eeskujuks kindlasti nii mulle, tulevasele emale, kui ka paljudele teistele Eesti naistele. Samuti kõnetas mind artikkel, mis puudutas alkoholitarbimist naiste seas. Olles ka ise varem maadelnud veinisõltuvusega, tunnen, et seda teemat peakski avalikult rohkem käsitlema. Tuleks kasvatada inimeste teadlikkust, kust algab sõltuvus ja kuidas seda ära tunda.

Ketlin

Lemmikajakiri

Olen teie ajakirja lugeja selle algusest peale, aga kunagi pole teile millegi pärast tunnustust jaganud. Olete mu lemmikajakiri ja ootan väga kuulõppe, kui ajakiri minu postkasti potsatab. Nii mõnelgi ebameeldival ja halval päeval on selle lugemine suutnud mulle positiivse kiire anda ja tuju paremaks muuta. Olen ajakirjaga reisinud nii Euroopas kui ka Põhja-Ameerikas, sest kuidas ilma teieta saakski.

Jaanuarikuu numbris oli nii palju põnevat lugeda. Sain inspiratsiooni ja innustust oma unelmate reisiks Hawaiile, aitäh! Mulle meeldisid ka väga lugu Sandrast, “Armudes Eestisse”, terviselugu Helist ja kõik muu lisaks. Palun jätkake sellisel lennul!

Kristi

Meigiga ja meigita

Jumestamine on alati naisi (ja ka mehi) intrigeerinud. Mida, kui palju, millal ja kuhu? Tunnistan ausalt, et mulle meeldib mu meigita näolapp ja suure osa ajast nii ka ringi liigun, küll aga olen viimasel aastal avastanud jumestaja teenuse. Professionaalne jumestamine on minu silmis teinud läbi suure muutuse, aina enam arvestatakse kliendi näojoontega. Mäletan aegu, kui meigitoolist lahkudes tundsin end kümme aastat vanemana ja harvad polnud juhud, kui tulemuse lihtsalt maha pesin. Nii et soovitan ka teistele – kui end lille lüüa, siis täiega. Aga ilma on ka ilus.

Veel meeldis mulle lugu Eesti meeste võõramaistest kaaslannadest. Ikka on hea, kui kõrvaltvaataja pilguga tuletatakse meile meelde mõningaid ununema kippuma väärtusi. Võõral maal ja lähedastest eemal kohaneda ning ennast üles töötada on aga kindlasti raske. Jõudu ja jaksu neile!

Laura

Palju äratundmist

Tavaliselt ma ei kirjuta arvamusi ajakirjade kohta, aga seekord sooviksin seda teha. Jaanuari Anne & Stiil pakkus mulle lihtsalt tohutul hulgal äratundmisrõõmu ja sain tõmmata päris palju paralleele oma praeguse eluetapiga. Tuttavaid mustreid oli nii suuremaid kui väiksemaid ja mõned toredamad siis järgmised.

Suur persoonilugu Sandra Vabarnast. Märkasin kohe, et meie lapsed on sündinud peaaegu samal ajal, minu laps tema omast vaid kolm päeva noorem. Kuigi ise olen lapsega üpriski kodune, siis oli nii inspireeriv lugeda, kuidas tema toimetab täiskäigul, esineb ja reisib palju.

Mõned leheküljed edasi oli suur rõõm leida artikkel Shalini Modyst. Alates eelmisest aastast olen käinud Shalini trennides ning ta on tõesti nagu päikesekiir. Nii südamlik ja särav treener.

Lõpuks oli ka mulle hästi südamelähedane teema tööst ja läbipõlemisest, mida olen ise kogenud. Praegu, mõned aastad hiljem tunnen, et olen tervenenud ning oskan ja tahan oma elu tasakaalus hoida.

Kuna olen suur smuutide armastaja, siis ajakirja lõpus olevad ilusad pildid ja uued smuutiretseptid lisasid kohe natuke värvi pimedasse jaanuari ja tekitasid soovi neid järele proovida. Tavaliselt on ajakirjades keerulised retseptid, mille katsetamine nõuab suuremat sorti ettevalmistust. Kuna minu kodus on alati suur valik marju ja puuvilju, siis nende retseptide proovimine kujunes viie minuti küsimuseks.

Katrin

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili veebruarinumber? Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri Facebookis facebook.com/annestiil.

15. veebruariks saabunud kirjade autorite vahel loosime välja Nina Ricci "Bella" (50 ml, 69.99) ja Paco Rabanne "Pure XS for Her" (50 ml, 83.99).

Eelmise kuu auhinnad võitsid Diana, Lisa-Lota ja Kristi. Palju õnne, võtame teiega ühendust.