Samal ajal tuleb muidugi tunnistada, et ilumaailm on mulle väga põnev ja naudin nii koduseid ilurituaale kui ka salongides pakutavaid iluhooldusi. See on aeg ainult mulle endale.

Kui hakkasime koos tuntud iluspetsialistide ja žüriiliikmetega mõni kuu tagasi testima 2018. aasta ilulemmikute konkursil osalevaid tooteid, olin põnevil: mille uuega ilumaailm meid nüüd üllatab või kas üldse üllatabki? Kinnitan, et ahhaa-momentidest, nutikatest nahahooldustoodetest ja tõesti toimivatest ilukuuridest juba puudust ei ole. Proovisime sajad 2018. aastal turule tulnud ilutooted omal nahal järele, andsime ausad hinnangud ja reastasime eri kategooriate kaupa parimad – et sinul oleks lihtsam ilukauplustes orienteeruda ja teha lihtsamini valikuid, milles võid kindel olla. Avasta aasta parimad ilutooted lk 44.

Kaadri taga
.

Nii valmis veebruari-number – siin on vaid mõned hetked meie selle kuu tegemistest. Näita meile, kuidas sina Anne & Stiili seltsis aega veedad, lisades oma Instagrami-postitusele #hetkedannestiiliga.