5. veebruaril esietendub Rävala 8 konverentsisaalis Kinoteatri uus tükk “Titaanide heitlus”. Trupi ühistööna valmivas lavastuses uuritakse, mis vahendeid kasutades on võimalik muuta oma isiklik huvi masside sooviks. Poliitmängud, propaganda, demagoogia, manipuleerimine, mahhineerimine, massipsühhoos... Võimalusi on palju.

Laval ristavad sarved neli titaani (Henrik Kalmet, Kristjan Lüüs, Sander Rebane, Kaarel Targo), et endi seast maailma liider kroonida! Võimule saada on lihtne, aga positsiooni kindlustamine juba keerulisem, sest järjekord ukse taga on pikk. Need on noored ambitsioonikad mehed, kelle janu on kustutamatu. Algab titaanide heitlus.

Tee head ja kõik võidavad!

Yaga.ee veebipoes saad vabaneda kappi seisma jäänud riietest, tehes samal ajal väikese heateo. Selleks tuleb sul vaid välja valida müügiks minevad esemed, need mõne klikiga oma Yaga poodi üles laadida ja märkida, et saadav tulu läheb heategevuseks. Lihtne! Sina saad kappi ruumi ning Yaga hoolitseb selle eest, et kogu teenitud summa jõuab valitud organisatsioonini.

Ostu-müügikeskkonnast leiad ka eraldi heategevuspoe, kust on võimalik soetada artistide ja autorite loomingut, kes kogu müügituluga endale südamelähedast organisatsiooni toetavad. Aadressil yaga.ee/yagahead ootab sind näiteks NOËPi, Mick Pedaja, HU? ja Jesper Parve looming.