Kohe, kui laps hakkab ööunest ärkama, peaksite teie juba valmis olema. Hetkel, mil ta silmad avab, tuleks teil ülevoolavalt – sajaprotsendilise entusiasmiga – hüüda: “TERE HOMMIKUST!” Seejärel meelitage laps voodist välja ja suunake kohe vannituppa. Seal ootab juba hoolikalt ja kõiki ohutus­nõudeid järgides valmis pandud makk, ükskõik millise vannitamis- või hambapesulooga, mille volüüm on peaaegu põhja keeratud. Harjake hambad keskmisest kiirema tempoga puhtaks, samal ajal lastes peata­matult WC-potile vett peale, et oleks võimalikult palju üldist müra. Nägu puhtaks, käed puhtaks ja algab kuivatamine! Siinkohal tasuks suuga teha kõrvale purr-purr puristamise häält.

Kui kõik on valmis, jookske kööki. Seal otsige kolina saatel välja potid-pannid. Lülitage pliit sisse ja tõmmake kurgupõhjast selline “Hiiretips” välja, et Ernst Enno pööraks hauas külge. Moos ja või pudrule silmaks ja lusikas suhu. Sööge ka ise, sest järgnevaks päevaks on jõudu vaja.

Kui eine sees, oleks hea teha üks virgutusvõimlemine. Last tasuks kõditada ja keerutada mööda tuba ringi umbes tund aega. Multikatest soovitan “Tomi ja Jerryt”. Mängige seda nii valjult, et aknad värisevad ja ka naabrid saavad aru, mis osaga on tegu.