Räägitakse, et on nelja tüüpi inimesi, kui mängus on alkohol. Üks tüüpidest on härra Hyde ja sellesse kategooriasse langeb lausa 23 protsenti pidutsejatest. Täpsemalt kujutab härra Hyde’i tüüp endast inimest, kes on kukub alkoholi mõju all laamendama ja muutub agressiivseks. Neile just kui istuks õlale pisike põrguline, kes ütleb, et tee nüüd palju paksu pahandust.

Uuringust selgub, et sellist tüüpi sõpru ei soovita pubisse kaasa võtta, sest nendega kaasnevad alati probleemid.

Nimelt tunneb neljandik brittidest halvasti käituvate sõprade pärast häbi ja 13 protsenti on liialt palju joovate sõpradega üldse suhtlemise ära lõpetanud.

Lisaks selgub uuringust, et 54 protsenti vastanutest peab kõige halvemaks omaduseks seda, kui inimene muutub alkoholi mõju all agressiivseks. 47 protsenti vastanutest peab häirivaks, kui sõbrad muutuvad alkoholi mõju all liialt valjuhäälseks. Uuringu raames vastas küsitlusele kokku 2000 inimest.

Muuhulgas koorus uuringust välja, et 18-24-aastased noored tarbivad alkoholi järjest vähem. Asi olevat selles, et nad ei kannata purjus inimeste käitumist välja ja teiseks nad ei soovi kaotada alkoholi tõttu oma sõpru.

Selgub ka, et meeste puhul on kaks korda suurem võimalus, et baaris halvasti käituvate inimestega katkeb sõprusside.

Allikas: Vice