Duši all

Dušigeeli-, šampooni- ja palsamipudelid vahetuvad vannitoas käbedalt ning sobiva juukse- ja kehahoolduse arvelt tavaliselt kompromisse ei tehta. Siiski tasuks proovida variante, mis ei sisalda meile endile või keskkonnale kahju­likke aineid ega eelda igakuist plastpakendite äraviskamist.

Uuri, kas sinu lemmikutele müüakse näiteks täite­pakendeid või saad minna lausa poodi (šampooni)pudelit täitma. On olemas ka loodus­likest koostisosadest tahkeid šampoone-dušigeele, mida saab osta pakendita ja hoida korduv­kasutatavas plekk-karbis.

Näohooldus

Milline on sinu meigi­eemaldus­rutiin? Paljude brändide meigi­eemalduslapid sisaldavad plastiosakesi ning lagunevad looduses kuni 100 aastat! 100% puuvillased vatipadjakesed tunduvad küll hea alter­na­tiivina, kuid ka nende lagune­mine võib võtta lausa viis kuud. Kujuta nüüd ette, kui visata loodusesse terve aasta jagu vatipatju...

Alternatiiv? Meigieemalduskinnas. Kinnas tuleb vaid veega märjaks teha ning sellesse kootud mikrokiud asuvad tööle, haarates kaasa nahal oleva mustuse ja meigi, sealjuures ripsmetuši. Kõik see toimub uskumatult kiirelt ja efektiivselt. Pärast pesu puhasta kinnas seebiga ning pane kuivama.