Armas lilleline muster toimib alati! Michael Korsi kollektsiooni kleit on ühtaegu värviline, aga mitte liiga pealetükkiv. V-kaelus, rõhutab parajal määral dekolteed.

Tasakaal võiks säilida ka üldpildis. Liiga sätitud või lohakas välimus pole samuti hea. Näiteks kui kannad liibuvat ja viisakat kontoristiilis kleidikest, vali sinna juurde madalad tanksaapad, nooruslik vöökott või pungiliku/sportliku ilmega tagi. Kui kannad lendlevat romantilist kleiti, lisa terake rangust šiki jaki ja vööga ning vali jalanõudeks valged tennised. Kaunis pits teeb välimuse naiselikumaks, kuid tasanda seda näiteks viigipükste või nahast seelikuga. Ka nahk- või teksatagi annab välimusele kergelt muretu ilme.

Endine jalgpallitäht David ja tema moeloojast kaasa Victoria Beckham on kohtingutel käies justkui musternäidis, riietudes alati omapäraselt ja šikilt. Victoria sametist viigipüksid ja sama tooni triiksärk moodustavad seksika ja ühtse terviku.

Kui närv on pisut sees ja kodus kombineerida ei jõua, on alati abiks väike figuuri rõhutav must kleit, mugav pükstükk või naiselik hõlmikkleit. Värvi huuled kaunilt korallitooni või mahedalt roosaks ning nägu ja riietus hakkab pärast pikka päeva lausa elama!

Vastandid loovad tervikliku ilme. Michael Kors on kokku pannud sportliku dressipluusi ja narmastega suvise seeliku, millele annab rokiliku alatooni lühikeste käistega nahktagi. Miks mitte näidata kohtingul oma isikupära ja oskuslikku asjade kokkusobitamist!
Kõige tähtsam on tunda end kohtingul iseendana. Kui erkpunane või leopardimustriline kleit võib mõne mehe jaoks tunduda ehmatav, aga see on kandja igapäevane stiil ja peegeldab tema olemust, siis ei maksa sellest hoolida. Vahel tasub jääda truuks lemmikpluusile või teksadele, milles tunned end kõige mugavamalt ja kindlamalt.