Esimene emotsioon, mis ajakirja lapates tekkis – vau! Ma pole juba aastaid Anne & Stiili ajakirja ostnud. Lapanud poes võib-olla korraks olen, aga see on ka kõik. Veebruarinumbrit ostma tõukasid ilulemmikud, kuna just praegu on aasta kõige jubedam aeg, mil nahk, juuksed ja meel vajavad turgutust. Ise ma eriti katsetada ei viitsi, super on osta tooteid, mille puhul sa tead, mida võid oodata. Teine lugu, mis automaatselt pilgu haaras, oli alati särava Epp Kärsini nõuannetega paaridele, kes on teineteisele kaugeks jäänud. Meie perele väga palju nõuandeid! Ja kolmas asi, mis mulle hullult meeldis, oli ajakirja kujundus ja pildid. Selle peale tuligi “vau”. Lust on lugeda, kui silmal on ruumi ka puhata. Kohe kindlasti satub see ajakiri edaspidi minu öökapile.

Kristina

Äratundmishetked

Mulle pakkus lugemiselamust ja tasemel meelelahutust seekordne Stigi kolumn. Ilmselt asi selles, et minugi igapäevaelu üks osa on panna magama last, kes hea meelega teeks uinaku asemel kõike muud. See hoogne sõnavõtt salanippidega lapsevanematele pani mind siiralt muigama ja lausa kõva häälega naermagi. Ja kui palju äratundmisrõõmu ja lohutust, et nii ongi – ja mitte ainult meie peres! Ei saa mainimata jätta, et emme olla on muidugi maailma parim! Selleks on vaja annet ja stiili ja loomulikult ka Annet & Stiili! No muidugi siis, kui lapsuke juhtub sellesama mitte just väikese vaevaga saavutatud lõunaune oma lahkusest veidi pikemaks venitama ja emmel on mõnu­sasti aega end viivuks või kaheks olmelainelt muudele sagedustele lülitada... Juhhuu, kõik emmed-issid, jätkugu teil energiat ja huumorit!

Laura

Puudutav lugu

Olin mõnda aega Eestist ära ja juba ootasin aega, kui saabun tagasi. Teadsin, et Anne & Stiil on mind postkastis ootamas… Läksin reisile, kuna tahtsin aega maha võtta ja selgeks saada, mida oma suhtest ootan. Olime jõudnud punkti, kus vajasime mõlemad väikest pausi, et mõelda, kuhu ja kuidas edasi. Koju jõudes võtsin niisiis kohe ajakirja ette ja esimene lugu, mis mind köitis, oligi suheteteemaline. Üks lause oli kui minu kohta kirjutatud: “Me armume inimesse, kellega meil on palju sarnasusi, kuid ka palju erinevusi.” Tõesti, nii see on ja armastus teeb pimedaks.

Evelin

Kauaoodatud ilutooted

Minu vaieldamatu lemmik­number! Kohe, kui nägin poeriiulil 2018. aasta parimaid ilutooteid tutvustavat Annet & Stiili, olin müüdud. Väga meeldis, et mitmed tooted, mis on valitud lemmikuteks, on minul samuti juba iluarsenalis olemas ja jätkub ainult kiitvaid sõnu. Näiteks Richi juukseõli, Löwengripi antiperspirant ja imelise katvusega OPI küünelakid. Kindlasti võtan kasutusele uusi soovitatud ilutooteid. Silma jäi veel artikkel “Karastudes kartmatuks”, mis oli väga paeluv ja pani mõtlema, et võiks ka ise uuesti end karastama hakata, sest sellel on nii palju positiivseid ja tervist pakatama panevaid omadusi.

Merilin

Pidutsemisest

Minu sellekordseks meeldivaks äratundmishetkeks oli artikkel “Vanaema, ma ei viitsi peole minna”. Teema on mulle ja elukaaslasele ääretult tuttav. Oleme mõlemad 30ndate alguses ja kuhugi peole minna on ääretult raske. Tegelikult sisemiselt tahaks ikka minna ja pidutseda nii, nagu 10 aastat tagasi sai käidud ja oldud, aga no mitte miski ei kisu välja. Nii me olemegi tundnud sellist midagi-on-puudu-tunnet ja veidi kadedusega vaadanud eakaaslasi, kes siiamaani pidutsevad. Rääkimata veel vanaemast. Aga võib-olla ongi tervislikud eluviisid meist võitu saanud ning hing ihkab midagi vaikset ja stabiilset. Samas, ka need tunded toovad meile palju rõõmu. Ilmselt on vägevad peod meie unistustes lihtsalt kaustas, mille võiks pealkirjastada “Siis oli rohi rohelisem”. Las nad olla seal, ära nad kuhugi ei kao.

Kaja

Aus usutlus

Meeldis väga artikkel “Kostüümikunstniku puhas hetk”. Artiklil oli juba intrigeeriv sissejuhatav lause: kostüümikunstnikule meeldib, kui filmi kostüümid jäävad sisule taustaks ja märkamatuks. Oleksin soovinud kohe oponeerida, kostüümid kui filmi osa peaksid samuti meeldejäävad olema! Aga meeldis, et usutlus oli aus ja suurustamiseta, realistlik ja inspireeriv samaaegselt. Teie ajakirja puhul ongi tore, et selle sisu moodustab hea kombo mitmekülgsetest teemadest – inspireerivaid intervjuusid, garderoobi- ja ilumaailma nippe ning näpuotsatäis sisekujundusideid. Kati

Tükkideks lahti

Minule meeldis veebruarinumbris kõige rohkem Kadi Oja lugu. Olen ka ise alustanud vaba aastat, et ennast tükkideks lahti võtta – loobuda sellest, mis on võõras ja vana, ning leida üles oma süda ja oma tee. Teiste ja eelkõige iseenda kõrgendatud ootuste järgi ning välise sära kultuses elamine pole viinud mujale kui sügavasse sisemisse ummikusse. Tunnen juba praegu, et olen õigel teel, olgugi et kõigest sellest, mida ühiskond edu mõõdikuks peab, olen praeguseks lahti laskmas. Ja sellele kõigele sekundeeris Getter. See, keda oleme harjunud pidama nii armsaks lapsukeseks, on tegelikult Naine suure algustähega. Õnnelik hing, kes on suutnud säilitada naiseliku lihtsuse ja kerguse maailmas, mis üha enam täitub meesnaistega, õnnetutega, kes karjääriredelil ronides on täiesti ära kaotanud iseennast ja kelle kõrvale tõelised mehedki enam sobituda ei oska. Ma ei soovi päikest kirja lõppu ega taevasse. Soovin seda minu ja sinu südamesse, et me kõik võiksime olla Need Naised, kelle sisenedes täitub ruum armastusega ning “tülid lahenevad ja olukorrad laabuvad” iseenesest. Kaisa

Kartmatud suplejad

Mulle meeldis “Karastudes kartmatuks”, kuna talisuplus on midagi, mida lähiaastail kindlasti proovida tahan. Nimelt olen ma väga külmakartlik ning seetõttu pole talve väga fännanud. Sellest aastast on mul eesmärk talve erinevaid võlusid avastada. Käesolev talv on olnud väga kaunis, olen õigel teel. Haapsalus, kust pärit olen ja sageli käin, on talisupluses välja kujunenud lausa pisike gäng, kes kõik end talve tulekul poolpaljalt jääauku ajavad. Aasta parimad ilutooted on aga sektor, miks seekord just see ajakiri väljavalituks sai. Tegelen hobitööna jumestusega ning hoian meigi- ja ilutoodetel ikka silma peal. Lugu Getterist oli ka väga armas. Näen, et kaunis ninnu-nännu väikene tüdruk on emaks sirgumas.

E.

Tähtsad sõbrad

Mulle meeldis artikkel sõpradest ja nende tüüpidest. Sealt nimekirjast tundsin ära ka mõne enda sõbra. Mul ei ole palju sõpru, sest ilmselt olen keerulise iseloomuga – ainult vähesed on mind ära kannatanud ja arvestanud mu iseärasustega. Kuid ma olen selle eest neile väga tänulik. Jah, nutisõltlasest sõber on mul olemas, see ajab mind kohutavalt tigedaks, kui suheldes temaga silmast silma ta justkui vahepeal ei kuulakski mind. Lugu sõprusest pani mind veelgi rohkem hindama seda, mis mul juba on.

Kaisa

Loosime välja kaks parfüümi!

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili märtsinumber? Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri Facebookis facebook.com/annestiil. 15. märtsiks saabunud kirjade vahel loosime välja kaks Jean Paul Gaultieri lõhna – üks naistele, teine meestele!

Jean Paul Gaultier Classique Cabaret on idamaine lilleline ingveri, apelsiniõite, hall ambra ja vanilli nootidel põhinev parfüüm, mille disain on inspireeritud Pariisi kabaree sädelusest (100 ml EdP 93.-). Jean Paul Gaultier Le Male In The Navy meesteparfüümi põhinoodid on piparmündi, soolase ookeani, hall ambra ja vanilli akordid (125 ml EdT 79.-).

Eelmise kuu auhinnad võitsid Merit ja Kristina. Palju õnne, võtame teiega ühendust!