See poos annab koormuse nii sinu tagumikule, lihastele kui ka reitele ning kui annad partnerile kätte vibraatori, on trennijärgne lihasvalu seda täielikult väärt.

Suupill
Kui sa jumaldad oraalseksi, proovi seda äärmiselt seksikat joogapoosi, mida võib kutsuda ka Kassi-Lehma poosiks. Las partner lamab selili terve hunniku patjade peal ning sina mine tema peale nii, et sinu jalgevahe on täpselt tema suu kohal. Lase oma selg nõgusaks kui kass, kummardudes pea ja puusadega allapoole. Nüüd lase selg kumeraks, hoides pea ja tagumik üleval.

See poos tugevdab sinu selga ning annab naudingu nii sulle kui ka partnerile.

Väljaaste
Partneri peal olles annab väljaaste poos sulle tõelise treeningtulemuse ning lisaks loob see ka ideaalse nurga lisastimulatsiooniks. Kalluta oma puusi allapoole partneri suunas, liikudes edasi-tagasi tugevamaks sensatsiooniks. Kummardu sügavamaks sisenemiseks tahapoole.

Uutmoodi plankasend
Kui sa oled juba koerapoosis, siis võid julgelt end küünarnukkidele lasta ning kehale veidi suuremat koormust anda. Hoia oma keha kindlalt plankasendis, pinguldades kõhulihaseid ning hoides pilku enda ees.

Kuum iste
Partneri peal olemine on juba omaette parim viis, kuidas saada tugevam treening. Kui tunned, et soovid selle järgmisele tasemele viia, ole täielikult kätevaba. Tõsta end kordamööda üles-ja allapoole, kuid ära istu partneri peale hetkekski täielikult. Nii on kogu aja tugevaim koormus sinu reitel.

Allikas: Cosmopolitan

Jaga
Kommentaarid