Tal on kõik head omadused, mida kaamerasilm sõna otseses mõttes armastab. Kenal modellil on imekaunid mandlikujulised sinised silmad, avalad kulmud ja kaunis naeratus. Kui Martha kõnnib laval, siis ta on niivõrd lummav, et pole sugugi imestada, et temaga soovib koostööd teha näiteks Victoria's Secret.

Mis on aga need kuus asja, mille Martha on tööaastate jooksul kõrva taha pannud?

1. Võta trenni tõsiselt

"Tee kõvasti trenni. Sel aastal seadsin endale väljakutseks teha paremini kükke ja need on juba muutunud palju paremaks," räägib Martha.

2. Näohooldused on väga olulised

Marthale meeldib teha näiteks Mzia Shimani hapnikumaske, aga ta käib ka Tracie Martyni juures, sest seal on punase valgusega voodi, mis leevendab põletikulisi protsesse ja parandab lihastööd ning annab ta nahale kollageenitõuke.

3. Jagamine on hoolimine. Eriti siis, kui asi puudutab häid nõuandeid

"Ära karda teistelt tüdrukutelt küsida nõu ja nippe. Mõned teevad koostööd erinevate treeneritega ja oskavad aidata või teavad hoopis imelisi smuutiretsepte või hoopis asjalikke reisinippe," ütleb Martha.

4. Leia aega mediteerimiseks

Martha sõnul meeldib talle transtsendentaalne meditatsioon. Ta proovibenne suuremaid šõusid päevas vähemalt kahel korral 20 minutit mediteerida. "See puhastab mu mõtteid ja aitab mul paremini keskenduda, kui ees on ootamas lavale minek. Vahel on meie ümber nii palju müra ja mediteerimine aitab selle vastu," sõnab Martha.

5. Võta vitamiine

"Vitamiinid on väga olulised. Eriti seetõttu, et jään iga päevaga järjest vanemaks. Kuna vitamiinid annavad mulle terveks päevaks just kui energialaengu, siis võtan neid iga päev," räägib edukas modell.

6. Kanna võimukat parfüümi

Enne lavale minekut tasub alati piserdada enda peale pisut parfüümi. "Parfüümi kandmine paneb mind kohe enesekindlamalt tundma. Kannan parfüümi ka siis, kui lähen puhkusele või tööle, sest see tekitab mulle palju parema enesetunde," paljastab modell. Martha üks lemmikumaid lõhnu on loomulikult Vitoria's Secreti "Secret Love Star".

Allikas: byrdie