Viili

Ära mõtle seda üle: iseseisvalt geellaki eemaldamine on täpselt samasugune protsess nagu salongis. Kõigepealt võta värske küüneviil. Tuttle'i sõnul olekski tegelikult parim lähenemine viilida murdunud või mõranenud küüs taas siledaks ja luua endale meelepärane kuju, kuid seejärel jätta see võimaluse korral rahule. Kui soovid aga kogu maniküüri täielikult eemaldada, alusta sellest, et viilid äärmiselt rahulikult maha vaid pealislaki.

Leota

Järgmiseks tuleb samm, mis paneb sinu kannatlikkuse tõeliselt proovile. Aseta igale küünele vatipadi, mille oled eelnevalt atsetooniga küünelakieemaldajaga märjaks teinud. Nüüd mässi iga küüne ümber ka foolium, et see hoiaks vatipatja kindlalt paigal. Lase küüntel selle ümbrise sees kümme kuni viisteist minutit liguneda. Kui oled valinud veidi keerukamalt eemalduva, näiteks säratükkidega laki, võid vatipatja ka kauem küüntel hoida. Tuttle ütleb, et kui soovid ligunemisprotsessi kiirendada (ja ühtlasi luua endale mõnus kodune spaakogemus), siis võid käed ka sooja rätiku alla panna.

Eemalda ettevaatlikult

Kui lakk ei tule pärast fooliumi ja vatipadja eemaldamist lihtsalt maha, võta uus, värskelt atsetooniga niisutatud vatipadi ja aseta see veel mõneks minutiks küünele. Kui kogu küünelakk on eemaldatud, turguta ja niisuta küüsi õliga.

Allikas: Harper's Bazaar