Veetopsis lahustuvaid värve matkiv batikamuster on ringiga moepildis tagasi. Mahedate pastelli­seguste värvilaikude kõrval annavad tooni tugevamad pigmendid – guašikarbi kuus põhivärvi, mis julgelt üks­teist embavad ja teineteisega konkureerivad.

Üle ega ümber ei saa ka retrovõngetega laetud neeru­mustrist, idamaistest mõjutustest ning toretsevates toonides 70ndate lillelapsegraafikast.

PÜKSID 39.95 Zara

PLUUS 45.95 Zara

KAELAEHE 55.- Max & Co.

KOTT 415.- Carolina Santo Domingo

Kevade lemmik­värv on…

Kollane? Korall? Türkiis? Oh ei! Nüüd saavad rõõmustada kõik trentšmantlite sõbrad, sest just klassikaline beež – ja selle kümme varjundit – nautisid kevadsuvistel catwalk’idel aupaistet. Õnneks on palett mitmekülgne ja kui sinepikarva tüürivad äkilisemad aktsendid pole sinu maitse, siis kiika pehmete liivaluidete või sametise piimakohvi tooni poole.

PÜKSID 320.- See by Chloé

KINGAD 39.95 Zara

MANTEL 435.- Marella

KÄEVÕRU 12.99 Reserved

Kariibi mere piraadid

Pane tööle oma makramee- ja heegeldamis­oskused, sest “piilu­aukudega” kleidid on moepildis tagasi. Efekti lisavad narmad, robust­­sed köitest sõlmitud vööd ning väikesed merikarbidetailid, mis viivad mõtte automaatselt laguunisinistele vetele.

Teisi­sõnu: loodame, et tuleb sama soe suvi kui eelmine, sest siis on kalavõrku meenutav rõivas mitte ainult moodne, vaid ka praktiline!

KLEIT 34.99 Reserved

SANDAALID 39.95 Zara

KÕRVARÕNGAD 9.99 H&M


Surfilaine

California liivane rannik, lained, päikesest suudeldud palged ja meresoolalokid. Võta need märksõnad ja kanna üle rannamoodi. Fookuses on julged värvid ja nendega rokkivad mustrid – kontrastid tõmbuvad.

TRIKOO 46.95 River Island

PÄIKESEPRILLID 266.- Miu Miu

Pitsid-satsid

Lõbusalt lopsakad volangid jätkavad konkureerimist suhkurmagusa pitsi­vahuga. Nõretavat naiselikkust aitavad maha tõmmata konkreetsed ja minimalistlikud detailid, nahksed lisandid – tagid ja püksid – ning monokroomsed toonid.

TOPP 29.99 H&M

DRESSIPLUUS 525.- Adidas + Stella McCartney

SÕRMUS 7.99 Parfois

Kimp kevadet

Kevad maalib kangastele lillevaiba. Küünikud hõikaksid siinkohal “Milline üllatus!” Küll aga on õiteküllus valatud sel kevadel androgüünsematesse vormidesse ning saanud tavapärasest konkreetsema kuju.

KLEIT 349.- Max & Co.

KÕRVARÕNGAD 425.- Oscar de la Renta

KÕRVARÕNGAD 9.99 Parfois


Viks ja viisakas

Konkreetne värvipalett ja filigraansed lõiked – pintsak ja viigipüksid – on sama “kohustuslik” ja ajatu kooslus kui väike must kleit. Kanna tööl või vabal ajal. Suska jalga tennised või taevasse küündivad kontsad. Rangelt soovituslik moeamps.

JAKK 49.95 ja PÜKSID 29.95 Zara

KOTT 27.99 Parfois

Kõik narmendab

Pikad ja piiritud narmaread defineerivad alanud hooaja moodi, olles kelmikaks aktsendiks lihtsalõikelistele suverõivastele. Lausa ehete eest!

JAKK 1190.- Balmain, net-a-porter.com

KLEIT 25.95 Zara