Anne & Stiili kaanel rastadega poseerinud Tuuli Roosma esitles galal naiselikku soengut ja Iris Janvieri litridega värvirohket keepi.
2. Evelin Ilves

Restoranipidaja, endine presidendiproua Evelin Ilves kandis galal rohelist Iris Janvieri hõlmikkleiti ning platvormtallaga nooruslikke tenniseid.
3. Mai Palling


Saatejuht Mai Pallingu lilla ja kollasega kleit mõjub tõeliselt kevadiselt, mis sobib kanda nii pidulikul galal kui ketsidega tööl.
4. Piret Järvis-Milder
Telenägu Piret Järvis-Milderi lustakas ja mänguline printmustriga seelik pärineb moelooja Triinu Pungitsa värskest loomingust ning pärineb otse Tallinn Fashion Weeki moelavalt.
5. Merle Palmiste

Näitleja Merle Palmiste (keskel) printmustriga naiselikul kleidil domineerivad roosad ja lillad toonid, mis ta seltskonnas teistest esile tõstavad.
6. Alexandra Elizabeth Ljadov

Modell kandis Ketlin Bachmanni loodud erkrohelist kleiti, mis tema seljas samal ajal naiselikult ja julgelt mõjus.
7. Eeva Esse

Saate "Radar" ajakirjanik Eeva Esse valis galale šiki mustvalge kleidi, mis tema ilu ei varjutanud, vaid esite tõi.
8. Reet Linna

Reet Linna helklevate tikanditega must õhtukleit on tõeliselt daamilik ja pidulik ning mängib suurepäraselt kokku punaste kõrvarõngastega.
9. Keili Sükijainen

Riina Põldroosi loodud õhtukleit sobib saatejuht Keili Sükijainenile suurepäraselt, lummates värvide ja moeka lipsuga pihal.
10. Triin Luhats

Imekaunis produtsent näeb lihtsas, aga ilusas roosas õhtukleidis välja lausa võrratu ning peab tõdema, et toon sobib blondide juustega justkui valatult.