Topelt plahvatus sõrmedega
Kui teie probleemiks on vähene tundlikkus või lateksi hõõrdumine, siis jäta meelde järgnev: libesti teeb kõik paremaks ning võid tugevamaks sensatsiooniks võtta appi kaks oma sõrme ja stimuleerida partneri peenise alumist poolt, tekitades kitsam tunne. Aseta oma tagumiku alla nii palju patju kui võimalik, et partner saaks põlvili minna, luues eriti toores ja loomalik poos.

Kõdistaja
Tihtipeale arvatakse, et oraalseksiga ei ole võimalik suguhaigusi levitada, kuid kahjuks peame selle illusiooni purustama – suuseksiga on täiesti reaalne saada klamüüdia, gonorröra, HPV ja süüfilis.

Pane talle kondoom peale oma suuga, kasutades vaid huuli, et see paika sättida. Jäta seekord kõrvale spermitsiidne kondoom, mis maitseb kohutavalt ning vali hoopis põnevate maitsetega rikastatud variandid. Nüüd keskendu tema meheau eesosale ning võta appi ka käsi. Järgmiseks suru oma rinnad kokku ning mängi tema peenisega nende vahel.

Kumm, tüdruk
Kofferdami kummil – ristkülikukujuline plastikust kaitsevahend, mis asetatakse vahekorra ajal häbemele, et nii suud kui intiimpiirkonda kaitsta – on üks boonus, mis aitab vahekorda veidi räpasemaks muuta. Üks osapool läheb neljakäpukile ning teine tema selja taha, asetades kummi tema jalgevahele ning alustades suuga tööd. See kaitsevahend võimaldab lähedase ligipääsu ilma otsese „nägu tagumikus“ kontaktita. Mõtle Kofferdami kummist justkui ühekordselt kasutatavast tualetiistmest, mis võimaldab teatavat kontakti ilma otseste puudutusteta.

Täisring
Naiste kondoom võib esmapilgul tunduda kui veidi koomiline versioon teada-tuntud meeste kondoomist. Sellel on sisemine ring, mis asetseb tupe sees ning katab emakakaela. Välimine pool katab häbeme. Sellist kondoomi soovitatakse peale panna vahetult enne peenise tuppe sisestamist ning koheselt pärast vahekorda eemaldada.

Naiste kondoomidel on tegelikult aga eriline supervõime. Nimelt võib see tupes asetseda maksimaalselt kaheksa tundi, nii et võid selle järele haarata juba üsna varakult. Eriliseks lisastimulatsiooniks võid selle välimist äärt ka eraldi tupe vastu hõõruda.

Näita ja räägi
Kui teil pole hetkel ühtki kaitsevahendit käepärast ning te ei soovi toast korraks lahkuda, siis on teie ainsaks valikuks üheaegne masturbeerimine. Lama külili, vaheldumisi üksteisele kätega naudingut pakkudes ning ka iseend puudutades. Tegemist pole mitte ainult turvalise poosiga, vaid ka fantastilise võimalusega õppida, mis teineteisele meeldib.

Allikas: Cosmopolitan.com