Trend: Vöökott
Vali teksade asemel... Kevadine kleit

Kui sa pole veel selle moeröögatusega kaasa läinud ega pole veel trendikat vöökotti proovinud, ole rahulik – veel pole liiga hilja. Kahjuks võib aga vöökoti teksade peale sobitamine ja kinnitamine kergelt kohmakas välja näha. Kanna vöökotti selle asemel hoopis õhulise kevadkleidi peal. Tulemuseks on tõeliselt äge välimus, mis jätab mugavalt ka sinu käed vabaks.

Trend: Plätud
Vali teksade asemel... Lõbusad püksid

Kuna disainerplätude trend on juba eos pigem vabaaja stiili alla kuuluv, siis võib nende teksapükstega paari panek muuta välimuse liigagi lihtsaks. Selleks, et saavutada tasakaalukam tulemus, kanna plätusid pigem mänguliste pükstega.

Trend: Polosärk
Vali teksade asemel... Silmapaistev seelik

Polosärgi trend on sel kevad-suvel eriti populaarne ning kui sa oled valmis seda maitsekat riideeset kandma, unusta teksad ning vali hoopis ootamatum kombinatsioon, näiteks sädelev seelik.

Trend: Graafiline t-särk
Vali teksade asemel... Lohvakad khaki püksid

Jah, t-särk ja teksad võivad küll olla ajatu paar, kuid graafilise t-särgi ruumikate khakidega paari panek loob hetkega tulemuseks stiilsema ja lihvituma välimuse.

Trend: „Koledad“ sandaalid
Vali teksade asemel.. Midikleit

Muidugi – see koledate jalanõude trend! Me oleme kohmakatena näivatest sandaalidest ja plätudest viimase aasta jooksul juba palju rääkinud ning ei pruugi tulla üldse üllatusena, et soovitame neid kontrastiks kanda millegi veidi „pehmemaga“. Jäta meelde, et niiöelda „koledad“ sandaalid näevad välja eriti trendikad, kui paned need paari millegi peenemaga, näiteks midikleidiga.

Trend: Kõhtu paljastavad pluusid
Vali teksade asemel... Midisseelik

Boonusena tunnistame ka, et kuigi kõhtu paljastavad pluusid võivad olla tõelised teismeea reliikviad, siis tänu kullipilgulistele moedisaineritele on 90ndate lemmik 2019. aastal saanud vägagi täiskasvanuliku uuenduse osaliseks. Selle asemel, et jääda kinni noorusaega, unusta teksad ja stiliseeri lühike topp midiseelikuga, luues tõeliselt stiilne ja kevadine välimus.

Allikas: Who What Wear