Need sõnad kuuluvad endisele poliitikule Lagle Parekile ja need saadavad mind veel päevi pärast meie intervjuud. Ja ka siis, kui enne selle ajakirja trükkiminekut lugudele viimast lihvi anname – nende kaante vahel on mitmete selliste naiste lood, kelle elu on äärmiselt põnev ja kes nimelt tegelevad asjadega, mis on nende jaoks huvitavad. Kellele eneseteostus ei ole tüütu kohustus, vaid vabadus teha, mis päriselt meeldib; kirg, mis hoiab nende silmad säravana ja hinge õnnelikuna. Milleta nad oma elu ette ei kujuta ja millele saavad alati kindlad olla. See on agenda, mida nad järgivad ja millesse vankumatult usuvad.

Kas sinul on see miski, mis su südame kiiremini põksuma paneb? Olgu selleks näiteks kokandus või hoopis poliitika, mood või sport, aiandus või laulmine... Või oled endale tegelikult huvipakkuvatest teemadest argipäevarutiinis kulgedes hoopis kaugenenud? Loodan, et leiad sellest numbrist innustust ja suvel puhates aega, et teha seda, mis su elu veelgi huvitavamaks muudab!

Ilusat juunikuud!
Nii valmis juuni­number – siin on vaid mõned hetked meie selle kuu tegemistest. Näita meile, kuidas sina Anne & Stiili seltsis aega veedad, lisades oma Instagrami-postitusele #hetkedannestiiliga.

Võida 2000 euro väärtuses auhindu!

.

Sisesta või uuenda oma kontaktandmed ja võid võita iPhone 8, iPad Pro või Philipsi kohvimasina!

Vaata lähemalt kampaanialehelt delfi.ee/2000eur või helista klienditeeninduse telefonil 680 4444.

Kampaania kestab 22.04–30.06.2019.