1. Nõuad rohkemat, paremat või midagi teistsugust

Võid tunda, et hoolitsed hästi enda ja oma vajaduste eest ning see on ainult hea. Kui aga pidevalt nõuad oma kallimalt rohkem ja rohkem, aina paremat ja erilisemat, siis tekitad temas tunde nagu ta ei ole sulle meele järele ning kõik mis ta teeb, ei ole ikka sinu jaoks piisavalt hea.

"Ma ei suuda sulle meele järele olla. Ma lasen sul minna, et leiaksid kellegi, kes suudab seda teha." Kui kallim ütleb sulle sellised sõnad, siis oled tema valusat haava puudutanud. Olgu see tõde või mitte, on see tihti esimene põhjus, miks mehed võivad sinu juurest lahkuda.

See ei tähenda, et peaksid oma soovidest loobuma, aga ehk võiksid pisut muuta seda, kuidas nendest asjadest räägid.

2. Oled talle ema eest

Kui oled juba astunud libedale teele, et räägid talle, mida ta peaks tegema ja mida mitte, siis oled teel tema uueks emaks saamisele. Kui sulle on õpetatud, et armastus tähendab teiste inimeste eest hoolitsemist ja nende vajaduste eest hoolt kandmist, siis võid avastada end olukorrast, kus koristad tema järel ning lahendad ka tema probleeme. Ekstreemsel juhul maksad ka tema eest arveid.

Teine oht on see, et talle võib see isegi meeldida ning ta laseb enda jaoks kõik teha, mis ta ka ema kunagi on teinud. Võid lõpetada suhtes, kus ei ole intiimset lähedust ega seksi ja ta lõpuks hülgab su sellepärast, et mehi ei tõmba nende emad käima.

3. Ta on veel poisike

Vahel võid sattuda mehe otsa, kes on veel poisike. Ta ei ole oma vanematelt õppinud, et naised, lapsed, loomad ja planeet ei ole loodud selleks, et tema ümber keerelda. Ta ei ole õppinud andma, kaitsma ning väärtustama naisi, lapsi, loomi ja planeeti. Seega, kui tekivad probleemid, siis käivad need tema jaoks üle jõu ja tal on kergem olukorrast lahkuda.

Selline mees on vaid huvitatud sellest, mis tundub praegusel momendil hea ja annab talle kohest rahulolu.

Me ei saa sulle öelda ette iga põhjuse, miks mees võib naise hüljata, aga võime öelda seda, et oleme niikaua vaimustuses valedest inimestest kuni lõpuks kogemustest õppust võtame. Sa tead, et oled asjast õppinud, kui lõpuks ei soovi enam samas olukorras olla.

Ära küsi pidevalt rohkemat ja paremat, vaid vaata, mida mees sulle vabatahtlikult soovib anda. Mehed armuvad, kui nad saavad midagi anda ja jagada. Kui mees hülgab naise niisama ning ei selgita põhjuseid, siis ei ole ta sulle õige mees, vaid kellegi teise poisike.

Allikas: YourTango