Kõigile teada, et Jäära õnnevärv on punane, kuid seda on juba nähtud ja tehtud! Esimese tähtkujuna on Jäära ülesanne trende alustada, mitte järgida. Üllata hoopis oranži, greibitooni või Ferrari-punasega. Jäär on tulemärk, mistõttu tulekski valida tuliseid toone!

Sõnn

Juba niisama sensuaalse ja võluva Sõnni huul vajab vähe rõhutamist. Vali naturaalseid roosakaid toone, mis rõhuvad Sõnnile kui maamärgile. Tuhmunud korall või soe beež on samuti head kandidaadid. Sõnni eesmärk? Huuled peavad välja nägema nagu need loomulikuna on, lihtsalt huulepulga abil veidi ilusamad!

Kaksik

Kaksiku topeltloomust on raske raamidesse panna, kuid võib öelda, et Kaksik armastab eklektikat: korjates inspiratsioonikilde igalt poolt, kust saab. Pilkupüüdvad neoonvärvid kõnetavad Kaksiku harakalikku laadi. Just kõige ebatavalisemates valikutes särab Kaksik enim - olgu selleks siis sädelev sinine või fuksiaroosa.

Vähk

Ei ole olemas teist sodiaagimärki, kes suudaks roosa kvartsi välja kanda paremini, kui Vähk! See on mugav, soe ja ligikutsuv nagu ka Vähk ise. Samamoodi toimivad ka teised tagasihoidlikud roosad toonid või beež korall.

Lõvi

Esinejaloomusega Lõvi vajab oma iseloomuga sama dramaatilist huulevärvi. Lisaks külmale punasele mõjub ka ploomililla või fuksia müstilisena, seejuures kaotamata Lõvile loomupärast glamuuri!

Neitsi

Elegantse ja hoolitsetud Neitsi juurde sobib täiuslikult nahatooni huulepulk. Vali näiteks mocha, pralinee või karamellitoon, kuid veendu, et see oleks korralikult peale kantud ja lisaks sära sinu nahale!

Kaalud

Kaalusid seostatakse ilu enesega ehk ei olegi värvi, mis Kaaludele ei sobiks! Kaalude harmoonilisusega lähevad ideaalselt kokku värvid telliskiviroosast korallpunaseni!

Skorpion

Skorpion on tabude, saladuste ja varjude tähemärk - hirmus! Skorpioni huulepulk peaks kokku sobima tema intensiivse loomuga. Tahmane punane ja tumelilla muudaksid Skorpioni välimuse veelgi magneetilisemaks! Kui Skorpion ennast eriti seiklushimulisena tunneb, siis miks mitte kõik mängu panna ja huuled täiesti mustaks võõbata? Kui keegi suudab midagi sellist välja kanda, on see just Skorpion!

Ambur

Amburi ilureegel: kui see meenutab midagi reisil nähtut on asi hea! Palju näinud Amburile sobivad telliskivipunased ja veinilillad. Mõtle eksootilistele vürtsidele, viljakatele viinamarjaistandustele ja rikkalitele Itaalia pastakastmetele!

Kaljukits

Suure tõenäosusega Kaljukitsel juba on ilurutiin, mida täpselt järgida, kuid vahel tuleb ka midagi uut proovida! Julge, kuid siiski viisakas hallikasbeež on ideaalne Kaljukitse jaoks. Hommikust õhtusse suudavad Kaljukitse kanda ka klassikalise või tuhmunud punase.

Veevalaja

Futuristlikku Veevalajat ei huvita hooajatrendid, mille üle teised alati nii elevile lähevad. Veevalajat rõõmustab hoopis iga võimalus katsetada mõne uue ja imeliku huulepulgatooniga. Veevalaja huultel näevad öösinine ja pastelllilla välja nagu uus punane! Igapäevaseks kandmiseks võib proovida näiteks kommiroosat.

Kalad

Kalade stiil ja iseloom on mõlemad väga müstilised ja salapärased. Unistaja- ja poeediloomusega Kaladele sobivad rahulikud ja õrnad toonid. Veemärgina paistavad nad silma vesivärvidest inspireeritud toonides nagu kahvatulilla või helebeež.