Nelja­rattalised kaunitarid


12.–14. juulini toimub Haapsalus juba 19. korda Ameerika autode ja hea muusika festival American Beauty Car Show. Nautida saab autonäitust, kiirendusvõistlust, läbi linna kulgevat autode paraadi ja palju muud põnevat. Esinevad näiteks Everlast ning Phil Campbell And The Bastard Sons. Rohkem infot american.ee.

Mari-Liis Helvik, peatoimetaja

Seljakotid selga!


Juuli on parim aeg Eestis ringi rändamiseks – kavatsen sel kuul avastada enda jaoks vähemalt ühe sellise saare, kus ma kunagi varem käinud pole! Juba mitu aastat olen mõelnud, et võiks Ruhnu minna… Aga koos Anne & Stiili toimetusega läheme sel suvel hoopis Naissaarele ja luban, et teeme sellest Instagramis @annestiil ka kindlasti korraliku ülevaate. :)

Elis Svistunova, kujundaja

Taimetoitu mugima


Mulle nii väga maitseb taimetoit! Hoian alati uutel toodetel silma peal ja ootan täiega, et need juba Eestisse jõuaksid. 7. juulil Kultuurikatla territooriumil toimuval taimetoidumessil Tallinn Vegfest 2019 avaneb võimalus kõike head ja paremat ise avastada ja maitsta. Lisaks esineb seal palju lahedaid muusikuid, sealhulgas Elina Born. Jess! Vt ka facebook.com/veganfair.

Tiiu Suvi, toimetaja

Öö, kirg, muusika


Neid kolme sõna võib reastada igatepidi. Pärnu muusikafestivali raames juhatab kõige mängulisem dirigent Kristjan Järvi 16. juulil kontserti “Kirgastunud öö / Rewriting & Reimagining”. Pärnu kontserdimajas astuvad üles Järvi Akadeemia Kammerorkester, DJ Sander Mölder, Liisi Koikson, Mingo Rajandi, Kirke Karja jt. Öised lood saavad alguse kell 22. Lisa parnumusicfestival.ee.