Hiljuti leidis ta aga roa, mis valmib kiiresti ja on samal ajal suviselt kerge. Vaatamata oma keerulisele nimele valmivad mehhikopärased soojad suupisted quesadilla'd hõlpsalt ja kiirelt – kõigest 10-15 minutiga. “Kuna kasutatakse ka avokaadot, siis on esindatud ka taimsed rasvad. Avokaados leiduv rasv ja kiudained seeduvad aeglaselt ning hoiavad kõhu kauem täis. Avokaado koos kanalihaga moodustab ideaalse kombo,” lisas Rikberg.

Kanaquesadillad

Vaja läheb:
2 tk eestimaine broilerifilee
2 tomatit
2 avokaadot
200 g riivjuustu
1 spl taco kastet
400 g punaseid konservube
soola, pipart
õli praadimiseks

Valmistamine

Lõika kanafilee tükkideks ning prae pannil, maitsesta soola ja pipraga. Puhasta ja tükelda avokaado ning tomatid. Sega omavahel kokku oad, tomatid ja avokaado ning lisa taco kaste, et ei jääks liiga vesine. Jaga segu neljale tortiljale, raputa peale juustu ning lisa kana. Kata täidis ülejäänud tortiljadega, suru veidi kokku ja pintselda pealt õrnalt õliga. Grilli (või prae) quesadillasid umbes 4 minutit kummaltki poolt. Lõike sektoriteks ja naudi!