Mis on naistega suhtlemisel kõige keerulisem?
Naised ise, sest vahel lihtsalt ei tea, mida võib ja mida ei või neile öelda. Ma just eile lugesin Rolling Stone’ist Jared Leto intervjuud, kus ta tõdes, et mida vanemaks ta saab, seda vähem ta naisi mõistab. Tunnen samamoodi – naised oleks justkui teiselt planeedilt. Samas pole ma ka kunagi üritanud teist nagu matemaatikavalemitest aru saada.

Kuidas käitud, kui tüli on majas?
Olen suhteliselt rahulik mees ega taha tüli. Minu arust on kõige koledam asi see, kui mees läheb närvi. Naised võivad seda teha, aga mees peab igas olukorras säilitama rahu ning olema tasakaalustav jõud. Kui tüli on juba tekkinud ja teine hakkab puid tulle juurde loopima, siis ei vii see kuhugi. Nii et mina käitun tavaliselt rahulikult ja teen tobedaid nalju, et tüli kiiresti läbi saaks. Ühesõnaga üritan teha nii, et teine pool hakkaks taas naeratama.

Kas tead, mis on armukadedus?
Kahjuks küll. Olen suhteliselt emotsionaalne mees ning minu elus on olnud olukordi, mil olen haiget saanud. Aga ma olen õppinud oma armukadedust kanaliseerima. Ma arvan, et iga inimene peaks olema armukade. Ma vihkan pohhuistlikke mehi, kellel on oma naisest ükskõik. Sama kehtib ka naiste kohta. Sul peab põlema see tuluke. Armukadedus on omamoodi armastuse näitamine.

Kuidas on ajas muutunud see, mida sa naise juures kõige olulisemaks pead?
Minu jaoks ei ole midagi muutunud – ma lihtsalt vajan teda rohkem kui kunagi varem. Ma pole kunagi olnud playa, jahtinud naisi või võtnud neid kui objekte. Minu jaoks on naine alati tähendanud jumalannat ja seda senini. Muusa for life, inspiratsiooniallikas ja kodu.

Ideaalne kohting?
See poleks tavaline date, pigem midagi märulifilmi taolist. Näiteks olen ma saatnud korda midagi suurt, mille tagajärjel viiakse mind mõnda välismaa psühhiaatriakliinikusse, kus mind raviv psühholoog oleks naine, kellesse ma armun, ja me põgeneksime koos. Või siis ma rööviksin panka ja kassiir, kellele ütlen: “Käed üles!”, oleks see naine. See oleks nii ilus! Kohvikutes ma küll käia ei viitsi.

Millise retsepti kirjutaksid vallalisele naisele, kes ootab ja ohkab, et kuhu TA jääb? Kõikidele naistele, kes ootavad printsi – ärge oodake, suva need mehed! Tegele iseendaga, ole ilus, ole edukas, tee karjääri, tee, mida tahad, otsi asi, mida armastad. Ei pea kohe peret looma, see pole elu mõte. Elu mõte on see, et sa teeksid midagi ise ja muudaksid selle käigus maailma paremaks paigaks. Küll see tüüp tuleb ka. Usu mind!

Mis piirist algab petmine?
Olen siinkohal suhteliselt führer, sest minu jaoks on ka flirt petmine. See on hetk, kus sa oled oma teise poolega ebaaus, sest te tegite ju pakti ja sa oled ennast talle lubanud.

Millisest häirivast isikuomadusest sa mööda vaadata ei suudaks?
Tead, mul on selline ideoloogia, et kui oled kellegagi koos, siis nii heas kui ka halvas. Keegi pole perfektne. Sa lased inimese enda ellu koos miinuste ja plussidega, nii et ma ei oskagi nimetada mingit häirivat isikuomadust. Ma pole hater, ma olen lover!

Mis on hea suhte alus?
Ausus, kindlasti ausus. See on suhte vundament, sest kui te usaldate teineteist, on ka side tugev.

Lugu ilmus 2016. aasta septembrikuu Annes & Stiilis.