Olin juulinumbriga väga rahul ja pea iga artikkel vääriks eraldi väljatoomist. Väga huvitav oli lugeda artiklit Saskia Alusalust – motiveeriv ja inspireeriv lugu positiivsest ja elujõudu täis naisest! Samuti oli väga ilus Shereen Belali lugu. Selliseid südant soojendavaid ja päris lugusid on alati tore ja vajalik jagada! Suvised ilu-, moe- ja sisustusuudised olid samuti absoluutselt teretulnud. Ilusat suve jätku!

Marii

Ilus ja kasulik

Elevusega uus juulinumber läbi loetud! Juba esikaas oli nii ilus… Alustasingi huviga kaanestaar Saskia Alusalu artiklist ja mulle meeldis ka suvine fotoseeria temast.

Mulle meeldis, et seekordses moeseerias oli muidu tavapäraste siredate ning kleenukeste modellide kõrval ka kurvikas neiu esindatud. Lugu päevast popiprintsess Ariadnega oli armsalt lustakas. Jälle kiidan toredate piltide eest!

Loen alati ka andekatest ja eriliste saavutustega silma paistvatest inimestest. Seekord oli selleks Peeter Pihel. Mis võiks veel parem olla kui süüa teha oskav meesterahvas?!

Tiiu

Viva la vida!

Stig Rästa kolumn tuletas meelde enda kehalise kasvatuse tunnid. Meil oli selline kokkulepe, et kui õpilane ei suuda kõiki asju piisavalt hästi teha, siis tuleb igas tunnis vähemalt kohal käia – niiviisi kindlustab õpilane endale hinde 4. Kahjuks siiski lapsed vahel haigestuvad, seega võis päris hõlpsasti saada hindeks 3. Kooliajal tundus see igati ausa diilina, nüüd aga täiesti absurdse ja ebaõiglasena. Ma ei tea, kuidas tänapäeval olukord on, aga loodan väga, et ikka lapsesõbralikum ja lastel on liikumisest rohkem rõõmu.

Andra Teede kolumn meeldis ka väga. Kui värskendav oli midagi sellist lugeda, olen täpselt sama mõelnud, aga ei ole julgenud välja öelda. Viva la vida!

Kristel

Teemad, mis kõnetasid

Väga tore, et toimetaja tõstis üles väga tüütuks muutuda võiva olukorra tervitusnapsi teemal. Miks tuleb ikka ja jälle öelda, et autorool ja alkohol ei kuulu kokku?! Eks lihtsam on klaas vastu võtta, sealt üks pisike sõõm rüübata ja siis vaikselt kusagile ära sokutada. Õnneks on aina rohkem sõpru, kes ütlevad kohe alguses ära, et tarvitavad vaid kraadideta jooke. Õhtut saab nautida kaine peaga!

Järgmiseks kõnetas Stig Rästa mõtisklus kehalise kasvatuse teemal. Eks me kõik pidime hinde peale jooksma, kaugust hüppama, palli viskama... Kuid ei mäleta, et keegi oleks õpetanud õiget jooksu-, hüppe- või viskamistehnikat, aga kohe tuli hea sooritus teha. Ju eeldati, et kõikidel on selleks loomulikku annet. Paraku ei tulnud minust hilisemas elus jooksjat, kaugushüppajat ega odaviskajat. Regulaarne liikumisharrastus kujunes pigem täiskasvanueas ning head vormi hoian kõndimise, võimlemise ja jooga abil.

Huvi pakkus ka kaanelugu Saskia Alusaluga, aga muidugi ka rohked ilu- ja moeteemad. Aitäh toreda ajakirja eest ning päikeselist suve jätku!

Eve

.


Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili augustinumber? Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri Facebookis facebook.com/annestiil.

15. augustiks saabunud kirjade autorite vahel loosime välja kaks Lanvini parfüümi A Girl in Capri (30 ml 40.-). Parfüüm kutsub meid kõige veetlevamale Vahemere saarele – Caprile! Lõhnale annavad tsitruselise alatooni bergamott ja sidruniõli, lillelisust lisavad pojeng ja greibiõied.
A Girl in Capri

Eelmise kuu auhinnad võitsid Marii ja Kristel. Palju õnne, võtame teiega ühendust!