Jäära september on pisut sarnane koolilaste omaga – just nüüd tahab ta olla erakordselt tubli ja leida väärilised väljundid oma saavutusvajadusele. Elu pakub selleks mitmeid võimalusi, nii et septembrit võib rahumeeli uute alguste kuuks nimetada.

Suhted. Sinu nõudmised on väga kõrged nii enese kui ka teiste suhtes. See annab alust mitmeteks konfliktideks. Kui sinu töökohal on inimene, kes on isiksusena meeldiv ja kes pingutab sinuga võrdselt, võid tunda suurt soovi temaga ka intiimsuhtesse astuda...

Töö ja raha. Just selles valdkonnas särad praegu kõige enam. Paljuski positiivses rollis, kuid mitte eranditult. Oled küllalt konfliktne ja kui sulle piisavalt järele ei anta, võib pahandus lõppeda paukuvate ustega.

Ilu ja tervis. Sinu ilu on sel kuul sagedamini funktsionaalne kui dekoratiivne – tahad palju saavutada ning välimuse roll on ambitsioone toetada. Ole aga iseäranis ettevaatlik kõigega, mis puudutab töötervist, vahet pole, kas töötad kuvarikiirguses või raskeid asju teisaldades.

♥ 2–3, 18, 26 ⇧ 5, 20, 29 ⇩ 7, 14, 30

Sõnn


September areneb igati meeldivates tuultes. Paljud soovid on täitunud, paljude täitumine tundub olevat käeulatuses. Tõsi küll, kuu teisel poolel tuleb Sõnnil veel hulganisti uusi ideid, mille nimel töötama ja pingutama hakata.

Suhted. Väga meeldiv aeg, mil suhteelu täidab hinge suure rahuldustundega. Kui sul on partner, saad temaga suurepäraselt läbi. Kui oled üksildane, leiad hõlpsasti uue erilise tutvuse – kuu esimesel poolel pigem peolt, teisel kolleegide hulgast.

Töö ja raha. Tehtud tööd laulavad sulle kooris kiidulaulu ja selle kiituse materiaalne väljund pangaarvel teeb rõõmu. Saavutused innustavad püüdma veelgi enam ning kuu kulgedes teed juba uusi ja senisest veelgi võimsamaid plaane.

Ilu ja tervis. Alustad septembrit puhanu ja rahuldatuna ning sinu sära paneb kaaslased su ümber naeratama. Kuu teisel poolel keskendud eelkõige professionaalsetele oskustele ja kujundad oma välimust juba vastavalt töistele vajadustele.

♥ 5, 13, 22 ⇧ 3, 18, 30 ⇩ 2, 11, 20

Kaksikud


Kaksikute tegevus koondub septembri esimesel poolel rohkem kodusesse sfääri. Meeldivas salongiõhustikus toimuvad vestlused, tekivad suhted ja vormuvad kokkulepped. Kõike seda on piisavalt palju, et kuu teisel poolel koduseinte vahele enam mitte ära mahtuda.

Suhted. Suhted täidavad su sel kuul selge rõõmuga. Palju on meeldivas õhkkonnas pidusid ja muid üritusi, kus saad näidata oma intellektuaalset sära. Suhete hoidmine või leidmine käib väga kergelt ning toob kaasa positiivseid tundeid.

Töö ja raha. Kulutad küllalt palju, kuid õnneks leiad hõlpsasti ka viise, et lisa teenida. Tasub vaid meeles pidada, et kohati üle keevad emotsioonid võivad tööindu pärssida... Kuu teisel poolel tunned kiusatust kerget raha jahtida – ära siiski liialt hasarti mine.

Ilu ja tervis. Sinu välimus on septembris lausa nii šikk, et sobiks ka moeajakirja kaanele. Hoolitsed enese eest mõnuga ja näed tõeliselt vastupandamatu välja. Tervis kannatab, kui tunded liiga teevad – esimene sümptom on valud kõhus.

♥ 4, 9, 25 ⇧ 8, 22, 30 ⇩ 3, 16, 19

Vähk


September on täis hoogsaid mõtteid, huvitavaid inimesi ja põnevaid kohtumisi. Ka reisimine teeb palju rõõmu. Vähile meeldib saada uut infot ja seda jagades oma autoriteeti kasvatada. Samas on Vähk väga vaidlushimuline ja võib konfliktidesse sattuda.

Suhted. Kena kuu, mille üks tunderikkamaid aegu jääb selle keskpaika – täiskuu veemärgis loob Vähi tunnetele väga kauni emotsionaalse fooni. Ka veidi enne ja pärast seda on seks ning lähisuhted tõeliselt nauditavad.

Töö ja raha. Tõenäoliselt tunned vajadust oma teadmisi täiendada ja valid selleks mõned koolituspäevad. Need osutuvad heaks investeeringuks, sest uued teadmised toovad peaaegu kohe kaasa uusi teenimisviise.

Ilu ja tervis. Välimuse eest hoolitsemist võib takistada üksnes ajapuudus – ja seda tuleb sul sel kuul tihti ette. Tervisele mõeldes tasuks teada, et traumaoht on nüüd suur ning liigeldes ja sportides tuleks olla äärmiselt ettevaatlik.

♥ 6, 18, 30 ⇧ 2, 13, 22 ⇩ 8, 17, 25

Lõvi


Veidi ootamatult leiab Lõvi septembris tavapärasest rohkem aega iseenda jaoks. Ta vaeb meeleldi oma saavutatud võite ja kogetud kaotusi, lüües kokku eluaasta plusse ja miinuseid. Olnut meenutades liiguvad paika ka olulised tulevikueesmärgid.

Suhted. Kuu algul hellitad end meeleldi luksusega, kuid tõsisemalt suhetesse panustamiseks pole sa sellal valmis. Seltsielu aktiveerub poolest septembrist ja keset meeldivat lävimist võid kergesti avastada end uuest suhtest.

Töö ja raha. Sinu kulutused on praegu tavapärasest suuremad, seetõttu oled avatud uutele teenimisvõimalustele. Tänu oma säravale imagole, kõrgele intellektile ja aktiivsele suhtlusstiilile leiad neid võimalusi vägagi kergelt.

Ilu ja tervis. Kui end septembri esimestel nädalatel väsinuna tunned, luba endale piisavalt und ja täida toidulaud kõige selle värske ja heaga, mida esimene sügiskuu pakub. Nii saavutad kiiresti väga hea füüsilise ning vaimse vormi.

♥ 3, 19, 24 ⇧ 1, 10, 21 ⇩ 6, 15, 27

Kaalud


Kaalude september kujuneb igati meeldivaks kuuks, mis annab võimaluse vaadelda elu väga erinevate nurkade alt ning seada end mitmesse positsiooni. Kaalude suurimad tugevused on empaatia ja algatusvõime ning mõlemat läheb nüüd ka vaja.

Suhted. Alustad kuud mõnevõrra üksildasena, võimalik, et suisa võõraste keskel. Sulle pakub huvi inimeste vaatlemine, kuid juba paar nädalat hiljem tunned vajadust ise sõna sekka öelda. Korraga leiad end ka imetlevate austajate sõõrist...

Töö ja raha. Oled mitmes valdkonnas väga edukas. Nelja seina vahel töötamise kõrval on sul võimalusi ka avalikkuse ees särada. Kuu teine pool on soodne, et alustada oma äriga.

Ilu ja tervis. Heidad endasse mõne meditatiivse pilgu, tegemaks kindlaks, milline on sinu tervisepilt. Tõenäoliselt parandab see väga intuitiivne ülesanne su enesetunnet veelgi... Tahad võimalikult elegantne välja näha ja teed selle nimel oma parima. Braavo!

♥ 5, 11, 23 ⇧ 4, 16, 28 ⇩ 13, 19, 25

Skorpion

Skorpioni jaoks ei tähenda selleaastane september midagi uut, pigem juba varem käima tõmmatud suhete, protsesside ja tegemiste jätkumist. Jõulise ja enesekindlana rassib Skorpion oma eesmärkide nimel, toetudes eelkõige oma sõpradele.


Suhted. Sõbrasuhted ongi sulle praegu kõige olulisemad ja parim partner on see, kes sellega kaasa tulla oskab. Kohati kaldud suhetes liigsele autoritaarsusele – kui su armsam on piisavalt kõvast puust, võib see teie vahel nüüd mitmeid raginaid tekitada.

Töö ja raha. Seisad kaptenina oma elulaeva rooli taga ning pead pilku kindlalt kaardil ja meremärkidel. Kui meeskond käsklustele allub, liigub laev kindlalt sinu valitud kursil. Kui mitte, võib meri mäslema hakata.

Ilu ja tervis. Sinu ilu on nüüd küllalt konkreetse joonega ja allutatud sinu eesmärkidele. Siiski on ka sinul oma nõrgad kohad ning just praegu on oht, et need end ka tunda annavad... Nimelt võib liigne saavutusvajadus tekitada sulle ebamäärast päritolu vaevusi ja valusid.

♥ 2, 18, 19 ⇧ 4, 15, 29 ⇩ 6, 10, 27

Ambur


Amburi vahe mõistus leiab algaval kuul mitmeid võimalusi enesearenduseks ja sissetulekute suurendamiseks. Ka ei ütle ta ära ühiskondlikest pingutustest ja hüvedest – suurt tuge pakuvad siin mõjukad sõbrad.

Suhted. Praegune harjumus kõike kalkuleerida mõjutab ka sinu suhteid. Näeksid meeleldi oma majanduslikku ja ühiskondlikku staatust senisest kõrgemana ega põlga ära ka suhtekaaslase mõjutamist või koguni valimist.

Töö ja raha. Sinu töökus ja pühendumine avaldavad muljet. Ka neile, kellest sõltuvad sinu sissetulekud ja edutamised. Seetõttu võid kuu teisel poolel saada üllatava pakkumise. Jah-sõna andmine hirmutab sind veidi, kuid projekt toob kenasti sisse.

Ilu ja tervis. Oskad end heas vormis olevana näidata ka siis, kui enesetunne ei ole tegelikult kõige parem. Võtmesõna on emotsionaalne toonus – kui tunded on rahulikud, saad hakkama ka keerukate probleemide lahendamisega.

♥ 4, 8, 28 ⇧ 1, 10, 25 ⇩ 6, 13, 19

Kaljukits


Septembris leiab Kaljukits end mõnelgi korral teel olevat, seda nii otseses kui ka ülekantud tähenduses. Senisest enam hakkab ta mõistma oma eesmärke ja väljavaateid ning nende nimel ka tegutsema.

Suhted. Kuu algul hõõgub su hinges igatsus kättesaamatute kauguste järele. Hing on hell, õnn tundub ootavat kusagil eemal. Kuu edenedes asendub see igatsus reaalsete tegevusplaanidega, kus mõistlikul partneril on kindel roll.

Töö ja raha. Sel kuul laabuvad hästi kõik välissuhtlusega seotud ülesanded, samuti annavad Kaljukitse reisid arvestatavaid tulemusi. Mida nädal edasi, seda enam on näha ka pingutuste materiaalsed tulemused.

Ilu ja tervis. Pühendad oma välimusele aega ja tähelepanu ning see on ka laitmatu. Peale selle tuleks aga hoolitseda emotsionaalse tervise eest – sinu füüsis ei näe hea välja, kui su mõtted on katki.

♥ 1–2, 14, 25 ⇧ 6, 18, 27 ⇩ 4, 17, 29

Veevalaja


Veevalaja mõistab septembris hästi, kui oluline on harmooniline koostegutsemine. Tõsi, talle meeldiks see rohkem kultuurilistel alustel... Rohkem tuleb siiski tegeleda praktiliste küsimustega, kus lahkarvamused võivad üpris tüütud olla.

Suhted. Septembri esimestel nädalatel pole sul aega õrnemate tunnete peale mõelda, kuna igapäevane elukorraldus lausa neelab su tähelepanu. Just seetõttu võid kuu keskpaigas teha ootamatu põike ja leida end kodust eemal... tundmatu embuses.

Töö ja raha. Oled valmis tegema suuri muudatusi majanduslike plaanide teostamiseks – näiteks looma oma ettevõtte, milleks on parim aeg kuu esimesel poolel. Nutikal viisil oskad leida tuge ka päris kaugetest sfääridest.

Ilu ja tervis. Lähened ilule ja tervisele tõsiselt, kohati lausa teaduslikult. Nii võib süütu küsimus juuksehooldustoodete kohta vallandada pika keemialoengu. Õnneks ei pea sa keerulisemate teemadega kokku puutumagi!

♥ 1, 18, 30 ⇧ 4, 16, 22 ⇩ 5, 11, 24

Kalad


Kalade septembrikuu on sünergiline ja meeldiv. Kogu aeg toimub midagi, jagub häid ideid, huvitavaid kutseid ning kohtumisi sümpaatsete inimestega. Kalade oskus häid suhteid luua ja hoida tuleb kasuks igas eluvaldkonnas.

Suhted. Suhted on sel kuul kantud meeldivast harmooniast. Kui aga su elus on puudunud see kõige olulisem inimene, on just nüüd suur tõenäosus temaga kohtuda. Äratundmise võti on intelligentne suhtlusviis, eriti teie huvitavad arutelud.

Töö ja raha. Septembri märksõnad on kollegiaalsus ja koostöö. Õnneks on need sinu tugevate omaduste hulgas. Tõsi, võimalik on ka mõne ühistegevuse lõppemine, mis keerulisemal juhul viib juriidiliste vaidlusteni.

Ilu ja tervis. Sinust kiirgab seletamatut ilu ja tead, et sel lummusel on väga praktiline ja tehniline taust – ilurutiin, mida oled piinliku täpsusega järginud. Püüa vältida pingete mahavõtmist alkoholiga!

♥ 7, 16, 24 ⇧ 4, 9, 25 ⇩ 3, 18, 29

Neitsi


Neitsi astub septembris otsekui valguslaiku, mis tema headele omadustele ja tegusatele saavutustele osutab. Tähelepanu teeb Neitsile rõõmu, liiatigi toob see kuu tema ellu mitmeid toredaid isiksusi, kellega on side juba ammu katkenud.

Suhted. Lähedased tunnustavad meeleldi sinu vaimset jõudu ja liidripositsiooni, milles tunned end kui kala vees. Kui igatsed leida (uut) suhtekaaslast, õnnestub see eriti hästi kuu esimesel poolel – õige inimene tuleb ise su juurde.

Töö ja raha. Töö edeneb hästi ja on tõenäoline, et selle taga on mõni sinu arukas ettepanek. Ka on september hea aeg mõne reisi tegemiseks, sest kodust kaugemal tuleb väga inspireerivaid ideid. Kuu teisel poolel kulub raha tavatult palju, võid tunda ka soovi taas õppima asuda.

Ilu ja tervis. Oled silmatorkavalt kena ja pälvid seetõttu palju komplimente. Vahepeal muudab vastutus su närviliseks ning see võib kaasa tuua pea- ja kõhuvalusid. Võta oma elu üle kontroll, korrasta ümbrus ja tunned end kohe paremini.

♥ 1, 19, 28 ⇧ 3, 8, 25 ⇩ 5, 17, 24