Foto: Krõõt Tarkmeel

Muusik Marten Kuningas (33) on varasemas elus rahmeldanud ja krabanud, nüüd aga pürgib taiji abil tasakaalu poole.

Foto: Krõõt Tarkmeel

Maadleja Epp Mäe, sumoga tegelev Kai Pähkel ja spordientusiast Liis Velsker on harjunud kõvasti vaeva nägema, et võita teisi ja ka iseend – mis motiveerib naisi tegelema aladega, mis nõuavad erakordset füüsilist pingutust?


Kai Pähkel. Foto: Krõõt Tarkmeel

Signaale ja infot selle kohta, et meid ümbritseva keskkonnaga on midagi väga tõsist lahti, on tulnud juba pikemat aega. Millise olukorra lävel oleme ja mida saab igaüks ise ära teha, selgitab ökoloogiadoktor Mihkel Kangur.

Üleilmse kliimasoojenemise tõttu on õhk muutunud aastatega üha saastatumaks. See on kahjulik nii kogu tervisele kui ka nahale, kiirendades selle vananemist. Kuidas muuta ilurutiini saastevabaks, selgitab ilutoimetaja Gerda Miller.

Kes meist ei teaks seda tunnet, kui muusika endasse haarab ja tantsuplatsile kisub… Kui aga kuuldud rütmid ei vii kõigest diskopõrandale, vaid meelitavad teise riiki elama, algab pikem teekond kui kolm minutit kestev puusanõks. Saa tuttavaks dancehall- ja twerk-tantsija Hanna Põlluaasaga!

Hanna Põlluaas. Foto: Krõõt Tarkmeel

Käes on see aeg aastast, kui poes laiub sinu ees valik soodsa hinnaga moodi. Allahindlustelt soetatud trofeesid demonstreerivad Anne & Stiili toimetuse liikmed.

Foto: Krõõt Tarkmeel

Sul pole veel Anne & Stiili tellimust? Telli ajakiri SIIT.