Kes on Ellen Richard ja milline on brändi looming?

Ellen Richard on kodumaine rõivabränd, mis keskendub hooajavälisele ja mitmeti kantavale disainile. Hoiame minimalistlikku käekirja ja seome kõike klassikalist uue ja modernsega. Pakume oma klientidele mugavaid, huvitavaid ja praktilisi lahendusi, arvestades, et garderoobi ei peaks iga hooaeg uuendama. Kanname erinevalt, püsime värsked!

Mitu riideeset suvisesse garderoobi vaja on?

Suvises garderoobis ei pea olema palju asju, piisab ühest triiksärgist, mida kanda nii pikkade kui lühikeste varrukatega. Selle peale suvine õhuline mantel, alla linased püksid. Paar t-särki, kleit, trikoo ja lohvakas pusa, mida hea peale visata ja kaasa haarata.

Parim riideese millega suvisel festivalil kombineerida?

Parim ese millega kombineerida on must linane kleit! Pane alla kets, sandaal või kummik, selle peale jakk või pintsak, ei peagi palju vaeva nägema. Ideaalne kleit on selline, mis sobib nii tööle, puhkusele kui ka õhtusele üritusele. See on ka meie loomingu üks põhimõte!

Millist mõttemaailma sooviksid Eesti moemaastikul juurutada?

Soovime juurutada ideed, et pole vaja üle tarbida ja iga hooaeg endale uut kleiti osta. Tähtis on, et garderoobis oleksid asjad, mida tõesti kantakse, millest on kasu ja mis teevad elu lihtsamaks ja väärtuslikumaks. Soovime, et inimesed investeeriksid rohkem jätkusuutliku disaini ja leiaksid endale aastateks südamelähedasi asju, mida kasvõi põlvest-põlve edasi anda. Riidekapis võiks olla ka ekstravagantsemaid esemed, mida aegajalt selga panna, aga me igapäevaselt ju tänavatel vau-effekti taga ei aja.

Kui palju on vaja trende jälgida?

Trende ei pea üldse jälgima, pigem peaks kuulama ennast ja kandma asju, mis on mugavad, vastupidavad ja erinevatel puhkudel kombineeritavad. Trendid ja ideed on õhus nii või naa, kes kinni haarab, see haarab, kes mitte, mõtleb teistest asjadest ja loob väärtust teisi teid pidi. Trendikas on mitte trendi jälgida!