Pealaest jalatallani: Stella McCartney batika stiilis komplekt jätab kõike muud kui igava ilme, sobides kokku stiletode, ketside ja glamuuriga.

Batika stiilis mustreid on täis nii kiirmoekettide letid kui ka maailmakuulsad moemajad. Näiteks Prada või Stella McCartney on valanud värvirohked printmustrid kleitidele, seelikutele ja käekottidele.

Prada tuli välja batikast inspiratsiooni saanud käekottidega. Selle trendiga tasub kaasa minna, sest mustale põhjale tehtud mustrit sobib ka külmal ajal kanda.

Rahuldatud saab nii tagasihoidliku musta, valge ja halli austaja kui ka rõõmsa hipisuuna kummardaja hing, sest värvid piiranguid ette ei kirjuta.

Proenza Schouleri mehelik triiksärk annab aimu sellest, et kõik vana tuleb millalgi tagasi, lihtsalt pisut täiustatud uues kuues.

Kõige rohkem on moepildis näha batikatehnikas T-särke, mis sobivad kokku nahast riiete ja ratturistiilis retuusidega, aga ka dressipluuse ja pidulikke kleite. Seega ei pane selle suve moehitt piiranguid ei vanusele ega ürituse pidulikkusele.

Mõnus valge ja sinisega avar kleit on ideaalne päikeselisteks rannapäevadeks. Kanna koos laiaäärelise kaabuga ning punutud koti ja sandaalidega. Hind 29.99