Korraldame koostöös Montoniga muutumismängu, kus saab osaleda – üllatus, üllatus! – koos töökaaslastega. Pane kokku 3–5liikmeline meeskond ja anna oma lahedast tiimist meile teada! Kogu lisainfo leiad: facebook.com/annestiil.

Heategevuslikule õhtusöögile

26. septembril toimub Siidrifarmis heategevuslik õhtusöök “Lapsed söönuks”, millest saadava tuluga toetatakse Eesti Toidupanka. Menüü ja maitseelamuste eest hoolitsevad Restoran Leib, Noa Peakoka Pool ning hinnatud kokad Joel Ostrat ja Angelica Uudeküll. Sündmusel loovad meeleolu Trad.Attack!, Chalice ja DJ Heidy Purga. Tegemist on 100% heategevusega – toorainest esinejateni! Lisainfo ja piletid: lapsedsoonuks.ee.

Elu nagu kommivabrikus

Kalamajas asuva Klaussoni Kommivabriku ehk ainulaadse põhjamaise atmosfääriga kodude ehitus on hoogsalt alanud! Ägeda karekteriga korterid paiknevad Kalamaja vanalinnapoolses – rahulikuma ja vähese liiklusega – osas, mille lähedusse jäävad nii meri, südalinn kui ka sadamapiirkond koos linna parimate gurmee- ja meelelahutus­kohtade ning Kultuurikatla tuksetega. Vaata lähemalt endover.ee/klaussoni.