kust sa muidu elust teada saad.

Ilusad pildid ja fotograafi silma,

sellest ei tohi jääda ilma.

Setomaa loodus ja lambatall süles,

pildid loodusega koos võetud üles.

Tänan kena ajakirja ja toimetust,

lugu võttis oimetuks.

Maive


Kirg ja kaunitarid

Augustinumbri kaanel oli ohtralt kirglikku punast ja lõõmavat kirge ning arukaid kaunitare oli ajakirjas küllaga. Lenna tundub olevat lausa imeinimene, et suudab nii paljudele tegevustele piisavalt aega leida. Suur rõõm on näha nii harmoonilist inimest.

Tantsusõdalane Hanna mõjus samuti väga inspireerivana, sest on nii palju suutnud ennast arendada ning on hea näide, et ka tagasihoidlikumad inimesed võivad särada, kui vaid leiavad üles tõelise kire.

Põnev oli tutvuda Anne & Stiili toimetuse liikmete allahinnatud trofeedega ja saada uusi nippe, kuidas tulevikus allahindlustest maksimumi võtta.

Merit

Mõnus lugemine

Hakkan enda arvates vaikselt teie ajakirja lugejate vanusegrupist välja kasvama, aga ikka sirvin ja loen, kui ajakirja kätte saan. Olen meeldivalt üllatunud kahe loo üle – artiklid näitleja Karl Robert Saaremäest ja muusik Marten Kuningast! Mõnus lugemine. Ja polnudki seekord palja kehaga pilti! Ka sain näpunäiteid ilualaselt. Suur tänu, ootan huviga uue kuu ajakirja!

Jaana

Lemmiklood

Seekord kirjutasid avameelselt armastusest mehed, mida oli nii tore lugeda. Ökoloogiadoktori Mihkel Kanguri artikkel on ehe näide sellest, et tegelikult saab keskkonna jaoks alati midagi ära teha. Ei pea muretsema kõigi ja kõige eest, sest reklaam jääb – valikud teeb igaüks ise.

Lenna ja loodus ning loomad… imeline vabadus, mida kogen ise iga päev maal elades. Oma aed ja puhas toit – see on elu kvaliteet!

Maarja

Meeldiv üllatus


Ei saa kohe kuidagi jätta kommenteerimata. Ma pole juba tõesti ammu ajakirja lugenud ja veelgi rohkem aega on möödas sellest, kui ise mõne ajakirja tellisin… Augustinumber sattus mulle kätte täiesti juhuslikult ja hakkasin seda ka kohe algusest vaatama-lugema... Oma suureks üllatuseks olin korraga jõudnud ajakirja lõppu, olles lugenud läbi kõik leheküljed ja vaadanud läbi kõik pildid, sealhulgas ka reklaamid, tootetutvustused, selle, kes on ajakirja toimetajad, ja nii edasi.

Meeldis väga kaanelugu Lenna Kuurmaaga, sest ka mulle meeldib väga olla maal, et on oma õu ja oma aed, kus toimetada. Ja see on tõesti nii, et “kõike jõuab, kui vaid tahta”.

Muuseas, leidsin teie ajakirjast ka ühe ilutoote ja olen üsna kindel, et tõttan seda juba homme ostma. Hea vaheldus oli ajakirja seltsis aega veeta, jõudu edaspidiseks!

Ege

Hämmastav pildiseeria!

Ma tavaliselt ei kirjuta, aga need sõnad ma lihtsalt pean teele saatma. Sellist kaaneloo pildiseeria lahendust ja visuaali pole küll eales näinud... nii-nii hea ja vägev! Lenna muidugi ise ka, aga see, kuidas need pildid kellegi peas ideena sündinud on ja kuidas idee lugejateni toodud sai… hämmastav! Palun jätkake.

Jaana

Kirjuta ja võida!

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili septembrinumber?

Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri Facebookis facebook.com/annestiil.

16. septembriks saabunud kirjade autorite vahel loosime välja Salvatore Ferragamo parfüümide komplekti nii sinule kui ka su kallimale. Loosi lähevad Uomo Urban Feel (30 ml EDT 46.-) ja Signorina Ribelle (30 ml EDP 52.-).

Eelmise kuu auhinnad võitsid Merit ja Ege. Palju õnne, võtame teiega ühendust!