Valmistudes sügiseks

Ussimuster

Tagasihoidlikele müürililledele see trend ei meeldi. Loomamuster on väga popp, aga mis puutub jalanõudesse, siis on ussimuster lükanud troonilt leopardimustri. Eriti silmapaistev näed välja, kui kannad ussimustrilisi saapaid koos lillemustrilise riietusega, aga tõeliselt šikk näeb see välja ka koos beežide toonidega.
Chloé ussimustriga saapapaar on trendikas ka sel hooajal, lisades välimusele paraja annuse iseloomu.

Tanksaapad


Grunge- ja pungiajastust välja hüpanud tanksaapad on popid juba mõnda aega. Neid tasub kanda ka tuleval hooajal. Tanksaapad ei jää ainult raskemuusika austajate pärusmaaks, vaid on sügishooaja üks põhilisi trendihitte. Kanna neid kas romantilisele lillelisele kleidile või liivakarva heledatele pükstele kontrasti andmiseks.
Taani disaineri Ganni mustvalged kauboilikud saapad on kaunid nii kleidi, teksapükste kui ka lemmikpükskostüümiga.

Vesternistiil


Kauboisaapad on olnud juba mõnda aega moepildis, kuid sel hooajal on nad saanud šikima, klassikalisema ja viimistletuma välimuse, muutudes tükk maad minimalistlikumaks. Seemisnaha asemel naudi uuel hooajal läikivatest materjalidest jalanõusid, mis näevad välja pisut glamuursemad.

Valge valik


Tahad teada head nippi, kuidas oma välimus hetkega lahedamaks ja kallimaks muuta? Valged jalanõud on moeteadlike naiste salanipp. Kopenhaageni moenädalal sai näha säravvalgeid kauboisaapaid, aga moes on ka valged poolsaapad ja rihmikud. Vali valged saapad näiteks erksa värvitooni tasakaalustamiseks või kanna neid oma lemmikute teksadega.
Valged saapad sobivad isegi dressidega kokku. Jälgi vaid, et need kenasti puhtana püsiksid!

Kandiline nina


Saad oma välimusele anda värske ja moodsa ilme, kui valid kandlilise ninaga jalanõud. Kevadel ja suvel olid väga popid kandilise ninaga rihmikud ja poolkõrge kontsaga lahtise kannaga kingad, see trend kandub ka sügisesse.
Kui otsid sügiseks saapaid, siis tasub vaadata just nende Versace kaunitaride poole, kuna oranž värvitoon ja kandiline nina on tulevane trendihitt.

Mugavad tossud


Rohmakate ja „koledate” tossude kandmine paistab endiselt moes olevat. Neid kantakse nii lemmikpükskostüümi kui ka naiseliku kleidiga. Tossud on tohutult mugavad ning annavad välimusele noorusliku alatooni.