Kuigi on mitmeid põhjuseid, miks partner otsustab petta (ebakindlus, õelus, vähene huvi suhtes), ei õigusta neist ükski seda kirjeldamatut valu, mida ta põhjustab inimesele, keda ta peaks armastama.

Petmise põhjustatud kahju on parandamatu ning iga mõistlik inimene teeb kõike, mida suudab, et sellist olukorda tulevikus vältida.

Kui asi puudutab tähemärke, siis on kahe inimese vaheline suhe justkui tähtedesse kirjutatud. Iga sodiaagimärk sisaldab endas ka hulgaliselt keerukaid iseloomuomadusi ja eelsoodumisi ning kahjuks on mõned neist paratamatult koledad. Kahjuks on mõnede tähemärkide esindajad justkui eelnevalt programmeeritud olema kättemaksuhimulised petjad – seda ka kõige kirglikumates suhetes.

Kasulik on teada, missuguste tähemärkide esindajatel on kõige suurem kalduvus olla suhtes petja rollis. Hoiatame, et ära lase järgneval nimekirjal end hirmutada, eelarvamustel tekkida ning takistada sul potentsiaalselt maagilisse suhtesse astumast. Kasuta seda pigem kui kerget soovitust, mis aitab sul olla ettevaatlik, kui hakkad oma partneri aususes kahtlema.

Kui leiad järgneva viie tähemärgi nimekirjast ka enda kaaslase oma, sea suhtes eesmärgiks avatud kommunikatsioon ning tee kindlaks, kas võimalikul hirmul on alust.

Jäär

Jäärad vajavad elevust ja vaheldust. Seega võivad igavad perioodid suhtes nende jaoks rasketeks osutuda. Kuigi enamasti on Jääradel piisavalt tugev enesekontroll, et truuks jääda (ja ka ise suhtes elevust tekitada), ei suuda mõned Jäärad sellega leppida ning pöörduvadki petmise poole.

Siinkohal ei tule nende impulsiivne olemus kasuks. Ka nende afäärid kipuvad pigem olema ühekordsed, mitte pikaajalised ja püsivad. Kui tood selle Jääraga teemaks, võib ta ärrituda ja vanduda, et sa kujutad tema muutunud käitumist ette. Ära aga kahtle oma kõhutundes ning pea meeles, et sa võid sellest võitjana väljuda.

Kaksikud

Kaksikute tähemärgi esindajad võivad olla tõeliselt rahutud hinged. Nende konfliktsed tunded ei luba neil ka oma vigu lihtsalt tunnistada ja lahkuda. Halvimal juhul jätkab Kaksikute tähemärgis petja kõrvalsuhet ka siis kui see enam elevust ei tekita.

Nad ei suuda taluda tunnet, et nad on suhtes lõksus, piiratud ja kontrollitud ning tihti on nad lihtsalt liiga emotsionaalselt ebaküpsed, et näha olukorda nagu see tegelikult on ning suhe lõpetada. Kui märkad, et sinu Kaksikute tähemärgis partner käitub närviliselt ja mitte järjekindlalt, võib olla hea mõte sellele veidi enam tähelepanu pöörata ja otsida ka teisi petmise märke.

Ära mine liiga hulluks, kuid küsi temalt mõned juhtivad küsimused, et arutelu alustada ning saada teada, kuidas ta end suhtes tunneb. Kui talle antakse võimalus, suudab Kaksikute tähemärgi esindaja üllatavalt hästi ja avatult suhelda.

Lõvi

Sarnaselt oma tähemärgi nimele näevad ka Lõvi sodiaagimärgis sündinud inimesed end salakavalate ja domineerivatena. Mõned neist võivad isegi tõsimeeli uskuda, et nad ongi kõike väärt ning mitme partneri omamine vaid kinnitab nende alfa staatust.

Oma parimatel aegadel on Lõvid energilised, humoorikad ja kirglikud partnerid. Nad suudavad oma kavalusega väga pikalt salaelu elada. Kui Lõvi tunneb end aga suhtes millegi vähema kui kuningliku liidrina, on ta kiirelt valmis otsima kõrget kohtlemist ükskõik kellelt, kes seda pakub.

Ambur

Amburi tähtkujus sündinud partnerid otsivad alati midagi uut ja huvitavat ning kõrvalsuhe võib nende jaoks just seda pakkuda. Rohi tundub teisel pool alati rohelisem ning Amburid elavad hetkes. Nende stimuleerivaks jõuks on rahulolu ja kirg.

Kui saad teada, et Amburist partner pettis sind, püüab ta suurima tõenäosusega oma käitumist õigustada, tuueks põhjuseks isikliku vabaduse (see on miski, mida nad hindavad äärmiselt kõrgelt). Ta võib sind isegi peaaegu püüda veenda, et petmine oli miski, mida ta lihtsalt pidi tegema – ta tundis end suhtes lõksus olevat ja sa oleksid seda pidanud juba teadma.

Jah, see on äärmiselt õel lähenemine. Kui sa jääd endale kindlaks ning eemaldad ta oma elust kohe kui truudusetusest teada saad, oled pikemas perspektiivis tunduvalt õnnelikum. Distants toob sinu ellu olulise uue perspektiivi.

Veevalaja

Tegemist on tõenäoliselt kõige üllatavama tähemärgiga selles nimekirjas. Nimelt hoiavad Veevalajad pigem madalat profiili (miski, mida sa tõenäoliselt tead, kui sinu partner just sellest tähtkujust on). Paljud neist on täiuslikult käituvad partnerid ja hakkavad ühel hetkel end isegi rohkem avama, samal ajal aga kui teised peidavad sisemuses tunduvalt tumedamat poolt.

Kõige halastamatumad Veevalajad (need, keda on tõenäoliselt minevikus petetud) murravad truudust seetõttu, et nad ei tunne end piisavalt heade partnerite ja inimestena. Nad võivad end ka veenda, et peavad seda tegema, laskmaks välja emotsioone, mida nad muidu niivõrd tugevalt peidetuna püüavad hoida.

Veevalajatel, kes on minevikus kõrvetada saanud, on raske tunda empaatiat. Seega on petmise ajal nende tegeliku partneri tunded kõige viimane asi, mis pähe tuleb. Kahjuks on Veevalajate olemus selline, et üsna lihtne on mõelda, et nad varjavad midagi – ka siis, kui see tegelikult nii ei ole. Kõige olulisem on mitte alati kõige halvemat eeldada, vaid olla nende endassesulguvuse osas mõistev ning end tema vajadustele kohandada.

Allikas: Your Tango