Merle Lõhmus, Montoni naisterõivaste peadisainer:

„Kooli direktorile Katrinile sobis hästi Montoni unikaalse idamaise prindiga sirgelõikeline kleit, mida saab lihtsasti erinevatele kehatüüpidele sobitada ja siduse abiga kaunilt taljet rõhutama panna. Kleit on elastsest kangast, mis töisel pikal päeval on täiesti asendamatu. Pikad ehted lisavad kandjale sihvakust ja elegantsi.”

„Mari julgustas oma rokiliku särtsu ja sportlikkusega pakkuma endale Montoni erikollektsiooni kuuluvat plisseeritud detailiga traksidega kleiti, mida vürtsitasin veel punase lühikesevarrukalise topiga. See kleit on üliuniversaalne ja kombineerub nii pükste kui ka erinevate toppidega, lisaks on see koolikeskkonna jaoks piisavalt väljapeetud.”

„Triinule sai selga sätitud kelmika sidusega alt kergelt laienev kleit, mis veel omakorda kombineeritud ruuduliste sigarettpükstega. Koos pükste ja sportliku jalanõuga on kogu look mugav ja mänguline, harmoneerudes nii kandja kui ka teda ümbritseva keskkonnaga.”

Hannes Rüütel, Montoni meesterõivaste disainer:

„Kihiti riietumine on alati sügise alguse märksõna (arvestades meie ilma – kord on soe, siis jälle jahedam). Trendikas tumesinine velvetpintsak, mis tasakaalustab sügisesi värvitoone, ja selle all olev kudum asendavad sügise alguses ülerõivast. Pärast tööpäeva õhtusöögile või teatrisse minnes on sobilik kudum ära võtta ja jätta pintsaku alla vaid särk, et saavutada veelgi soliidsem ilme.”

„Ago sai selga dressipluusi, et rõhutada sportlikku trendisuunda. Seda tasakaalustab aga formaalne tagasihoidliku prindiga särk. Tumedad teksapüksid on sobilikud nii tööle kui ka õhtustele üritustele (üheksast üheksani).”

Vasakult: Triin, Andres, Katrin, Ago, Mari

Triin
Kleit: 79,95 €
Püksid: 59,95 €
Kõrvarõngad: 5,95 €
Kingad: Aldo

Andres
Pintsak: 129,95 €
Kudum: 35,95 €
Särk: 39,95 €
Püksid: 49,95 €
Jalanõud: erakogu

Katrin
Kleit: 89,95 €
Kõrvarõngad: 12,95 €
Kingad: Aldo

Ago
Dressipluus: 59,95 €
Särk: 39,95 €
Teksad: 59,95 €
Püksirihm: 25,95 €
Jalanõud: erakogu

Mari
Kleit: 89,95 €
Pluus: 29,95 €
Aksessuaar: 7,95 €
Jalanõud: Nike'i tennised (Monton) 65 €

NB! Kas ka sinu meeskond tahaks läbida Montoni abiga tõelise stiilimuutuse ning poseerida järgmise Anne & Stiili veergudel? Selleks pole vaja teha muud, kui saatke pilt ja väike kirjeldus oma 3–5-liikmelisest tiimist aadressile montonmoments@ekspressmeedia.ee. Lisahääli annab see, kui kirjutate, palju on teil meeskonna peale kapis Montoni riideid. Aega on veel ainult 8. septembrini. Kiirustage!

Jaga
Kommentaarid