Enne, kui Meghan Markle ja prints Harry muinasjutulised pulmad maha pidasid, oli veel teisigi, kes lootsid Harry endale napsata. Üks nendest oli lauljatar Ellie Goulding. Harry ja Ellie suhtest sahistati aastal 2016 ja nendest ilmusid ka romantilised kaadrid, kuid siis läksid mõlete elud oma teed. Juba sel samal aastal korraldati Megahile ja Harryle niiöelda pimekohting ning ülejäänud on juba ajalugu.

Diane von Fürstenberg ja prints Egon

Ikooniline moedisainer Diane von Fürstenberg oli omal ajal tuntud kui printsess Diane von Fürstenberg – naine oli abielus saksa prints Egoniga. Nad abiellusid aastal 1969 ja nende liit püsis 14 aastat. Diane von Fürstenberg kaotas pärast lahutsut oma tiitli, kuid tema nimetähed DVF on igavesti moeajaloos. Tühja sellest printsessi tiitlist ...

Vürst Albert II ja Claudia Schiffer

Monaco vürst Albert II pole mitte kunagi teinud saladust, et otsis endale abikaasaks just sellist naist, kes meenutaks tema kadunud ema Grace Kellyt. Kuigi tõelise naistemehena on prints Albert käinud nii Naomi Campbelli, Janice Dickinsoni, Victoria Silvsteti ja paljude teiste modellidega, sai abieluettepaneku nendest vaid üks. Nimelt sosistatakse, et prints Albert üritas 90ndatel kihluda Claudia Schifferiga, et temast täiuslikku vürstinnat teha, kuid naine loobust kuldsest puurist.

Gwyneth Paltrow ja kroonprints Felipe

Hollywoodi näitleja Gwyneth Paltrow käis aastal 2002 kohtamas Hispaania kroonprints Felipega, kuid siis ilmus pildile muusik Chris Martin, kellega Paltrow oli pikalt abielus. Täna on Felipe Hispaania kuningas ja ta on abielus ühe stiilseima siniverelise, Letiziaga, kellega peeti uhked pulmad aastal 2004.

Jaga
Kommentaarid