“Peter Lindbergh – naiste lood”

MoeKunstiKino programmi kuulub 9 dokumentaalfilmi, teiste hulgas näiteks “Halston”, “Bill Cunninghami ajastu”, “Coco Chaneli lahingud”, “Chiara Ferragni – avaldamata postitus”, “Jean Paul Gaultier tööpostil” ning “Peter Lindbergh – naiste lood”. Filmidele teevad sissejuhatuse kohalikud moeeksperdid Piret Ilves, Anu Merila, Liisi Eesmaa jt.

“Coco Chaneli lahingud”

MoeKunstiKino üheks eesmärgiks on lisaks rahvusvahelise moemaailma tutvustamisele ka kodumaise moeloomingu esile tõstmine, seetõttu saab selgi aastal enne dokumentaalfilmide linastusi vaadata videograaf Getter Kuusmaa loodud mini-moefilme Eesti disaineritest ja brändidest.

“Halston”

MoeKunstiKino filmiseansid toimuvad 3.-9. oktoobrini Tallinnas kinos Sõprus, mitmed seansid ka Tartu Elektriteatris. Lisainfo filmide ja programmi kohta on veebilehel SIIN. Filmid linastuvad ingliskeelsena või ingliskeelsete subtiitritega.

MoeKunstiKino piletid on müügil kino Sõprus kassas ja veebilehel, Tartu seansside piletid Tartu Elektriteatri kassas ja veebilehel.

Koostöös Rahva Raamatuga on filmide juurde valitud ka teemakohased raamatud, millega saab tutvuda festivaliperioodil Viru Keskuse kaupluses.