Mees, kes kosis kaaluta olekus

27-aastane Manhattanil arhitektiametit pidav Graciela Asturias sai väga erilise sünnipäeva osaliseks, kui tema kavaler Alex kinkis talle erilise õhulennu. Erilise lennu ajal saavad õhusõitjad tunda 4-5 minuti pikkuseid kaaluta oleku perioode. Graciela jaoks oli juba see sünnipäevakingitus eriline, kuid Alex ei piirdunud sellega. Ta kosis oma armsamat ajal, mil nad kaaluta olekus lennukikabiinis ringi hõljusid. Mehe ainsaks mureks oli olnud see, et äkki lendab kihlasõrmus minema, kuid õnneks kõik toimis. Mees sai jah-sõna ning oma 10. pulma-aastapäeva plaanib paar tähistada kosmoselennuga.

Mees, kes kosis videomängus Halo

3. novembril, 2007. aastal kosis mängija Moviesign oma tüdruksõpra Fugitive Penguini videomängus Halo. Noormees oli selleks puhuks eelnevalt valmistanud kaardi ning meelitas mängus oma tüdruksõbra kosimispaika väikse valega, et oli sinna maha jätnud energiamõõga. Ühe mõõga asemel oli seal maas terve hulk virtuaalseid relvi, millest mees oli moodustanud sõnumi: abiellu minuga. Praegu elavad Penguin ja Moviesign Chicagos.

Mees, kes pani end enne kosimist põlema

4. juuli peetakse USA-s iseseisvuspüha. Selle puhul korraldas Todd traditsioonilise peo, kuhu oli kutsutud suguselts ja mõned lähemad sõbrad. Seekord oli pidu aga palju erilisem kui harilikult. Toddi sõber Eric peab kaskadööriametit ning sõber aitaski korraldada erilise kosimise. Todd pani end sõna otseses mõttes põlema, hüppas seejärel basseini ja kui sealt välja ronis, astus kohe rabatud pruudi Malissa juurde, öeldes: “Malissa, sa ajad mu kuumaks. Ma tahan jõuda punkti, kus paned mu leegitsema.”

Mees, kes kosis vahetult enne langevarjuhüpet

Mateo Martinez ja tema tüdruksõber armastasid mõlemad ekstreemsusi ja otsisid koos tegevusi, millega adrenaliinitaset kõrgel hoida. Pole ka midagi imestada kui Mateo otsustas abieluettepaneku teha kõrgel taevalaotuses vahetult enne lennukist allahüppamist. “Pole midagi paremat, mis südame kiiremini põksuma paneks, kui teha abieluettepanek lennukist koos oma tüdrukuga välja hüpates,” kommenteeris mees oma otsust.

Mees, kes kogus internetis raha selleks, et osta telereklaami aeg

Rand oli oma kallima Geraldine’iga koos olnud juba viis aastat, kuni mees viimaks kosida otsustas. Ta tahtis, et see oleks eriline ja väga romantiline. Mees oli suur spordisõber ja ta otsustas, et kõige vingem oleks tal oma kallimat kosida ameerika jalgpalli finaalmängude vahereklaami ajal. See on aga kallis lõbu ja oleks mehele maksma läinud 2,5 miljonit dollarit. Mehel õnnestus internetisaidi abil kokku korjata vaid 85 000 dollarit ja nii pidi ta oma esialgsest plaanist loobuma. Siiski sai telereklaamis kosimine teoks – mees ostis reklaamiaja Geraldine’i lemmiksaatesse. Korjandusest üle jäänud raha annetati lastehaiglale.

Mees, kes häkkis naise arvutimängu

Kõige nohiklikuma abieluettepaneku tiitliga pärjati kutt, kes häkkis sisse naise lemmikvideomängu Bejeweled ja programmeeris selle ümber nii, et abieluettepanek ilmuks ekraanile siis, kui mängu mängiv naine on saavutanud kindla skoori. Mehel võttis mängu ümberprogrammeerimine aega umbes kuu. Kihlasõrmuseks oli digitaalne roosa safiiriga sõrmus, mis sai hiljem ka reaalse kuju. Videomängu firma oli nohiku teost niivõrd vaimustunud, et noorpaarile pakuti osa pulmakulude kinnimaksmist.

Mees, kes kosis vihmavarjudega

Selle kosimise eest võitis Sean Palmgren plaatinast abielusõrmused, kuna niisugune kosimisviis hinnati tulevastele abielumeestele suunatud veebisaidil toona kõige loomingulisemaks abieluettepanekuks. Mees kogus kokku oma sõbrad ja sugulased, kellele jagas vihmavarjud, millele oli juba varem valge värviga maalinud oma abieluettepaneku. Järgmiseks sammuks oli pruudi jalutama kutsumine.

Mingil hetkel märkas pruut pargis pikka rodu inimesi, kes keset päikselist päeva hoidsid kõik vihmavarjusid peakohal. Pruut tahtis asja lähemalt näha ja muidugi, voilá – parajal hetkel moodustati vihmavarjudest sõnum. Betsey ei saanud kohe arugi, et see on suunatud talle, vaid arvas, et on kogemata peale sattunud kellegi teise kosimisele. Jah sõna sai igatahes antud.

Mees, kes palus abieluettepanekut tegema Tom Cruise’i

2004. aastal palus filminäitleja Tom Cruise Portugali telekanali kaudu vabrikutöölisel Sonial abielluda operaator Joao Martinsiga. Cruise oli Portugalis oma filmi "Viimane Samurai" esilinastusel, kui operaatorile tuli mõte kasutada Tom Cruise’i oma suuvoodrina. Näitleja ei pannud ettepanekut pahaks ja nii luniski ta teleekraani vahendusel: “Sonia, sa pead Joaoga abielluma. Palun abiellu Joaoga, ta nutab kaamera taga.”

Mees, kes palkas teatritrupi abieluettepanekut mängima

Armuvalus Ukraina ärimees Gennadi Saleski palkas terve teatritrupi oma abieluettepanekut toetama. Tema väljavalitu oli väga teatrilembeline ja armastas sõbrannadega teatris käia. Nii organiseeriski mees ühe tavapärase teatriõhtu asemele erilise etenduse. Mees ilmus maskiga lavale, kus ta pidanuks stseenis armastust avaldama näitlejatarile laval. Selle asemel pöördus ta publiku poole ja lausus: “Ei! Minu armastatu nimi on Viktoria ja ta istub kuuendas reas. Kas sa abiellud minuga, Viktoria?” Naine vastas jah.

Mees, kes tegi kosimiseks kunstinäituse

George peab disaineriametit, kuid ei ole ‘päris’ kunstnik. Oma abieluettepanekust korraldas ta aga tõelise kunstinäituse, millele pani nimeks “My Early Muir Owl”, mis on anagrammiks inglisekeelsele kosjalausele: Will You Marry Me. Kunstnik, kelle näitus see olema pidi, oli väljamõeldud härra Serge Gandaora, mis on anagrammiks peiu ja pruudi nimedele George ja Sara. Abieluettepanekut võis näitusel moodustumas näha ühest kindlast punktist läbi raami vaadatuna.

Allikas: Naistemaailm