Hõõgveini punane

Zendaya

Vali sellel talvel klassikalisest punasest mõne tooni võrra soojem toon: tume karmiinpunane. Zendaya juuksevärvis on noote nii heledamast kui sügavamast punasest, mis loob veatu mitmedimensioonilise tulemuse.

Hõõgveini punane

Rihanna

Rihanna klassikalised patsid on värskendavalt modernsed, kuna need on veinipunast tooni.

Hajutatud balayage

Margot Robbie

Kui sa ei suuda otsustada, kas soovid juukseid blondiks või brünetiks värvida, võta hoopis mõlemast maailmast parim: sujuv üleminek tumedast juuksejuurest heledate otsteni. Selleks, et pimedatel talvekuudel oma välimust säravamaks muuta, raami nägu blondide salkudega, just nagu seda on teinud näitlejanna Margot Robbie.

Hajutatud balayage

Miley Cyrus

Soovid veidi dramaatilisemat talvesoengut? Inspireeru Miley Cyruse juuksevärvist. Tema soeng läheb sujuvalt tuhmist pruunist üle heleblondiks, samal ajal kui tukk rõhutab (heas mõttes!) kontrasti juuksejuure ja-otste vahel.

Jäine hõbe

Cardi B

Ole see jääkuninganna, kes sa alati oled olla tahtnud ning vali värske hõbedane toon veidi tumedamate juuksejuurtega.

Jäine plaatinablond

Cara Delevingne

Sul juba on blondid või plaatinablondid juuksed? Proovi sel talvel Cara Delevingne'i stiilis jäist plaatinablondi tooni. Boonus: selline juuksevärv nõuab palju hoolt ja pühendumist, seega saad külmadel ilmadel tihti soojas juuksurisalongis aega veeta.

Külm pruun

Gemma Chan

Gemma Chani kerge segu neutraalsetest ja heledatest pruunidest toonidest muudab selle külma pruuni juuksevärvi ideaalseks talvesoenguks.

Külm pruun

Joan Smalls

Joan Smallsi punakaspruunid salgud on ülimalt lihtne viis lisada tumedatele juustele mitmekülgsust. Nipp: Kaitse neid heledamaid salke koduste sügavniisutavate maskidega.

Süsimust

Kim Kardashian

Sel talvel ei pea sa oma juukseid lillaks värvima, et dramaatiliselt silma paista. Mustad, pikad juuksed nagu Kim Kardashian Westil on silmapaistvad, kuid näevad samal ajal iga nahatooniga loomulikud välja.

Süsimust

Camila Mendes

Tahad kindlaks teha, et sinu süsimust juuksevärv püsiks pikalt tumedana nagu Camila Mendesil? Kasuta värvitud juustele mõeldud sügavniisutavat maski, mis aitab värvi tuhmumist ennetada.

Soe meeblond

Blake Lively

Tume meeblond juuksejuure osa ning heledamad salgud ja otsad loovad ülimalt suvise, päikesesuudeldud tulemuse nagu Blake Livelyl. Ka siis kui õues sajab lund.

Soe meeblond

Bella Hadid

Bella Hadid värvis hiljuti mõneks ajaks oma klassikalised tumepruunid juuksed meeblondi tooni – jah, õige pea näeme temast inspireeritud soenguid kõikjal.

Kuum punane

Emma Stone

Punaseid juukseid on nii heledate kui tumedate juuste omanikel ülimalt lihtne saavutada. See lisab sinu välimusele sära ja energiat, olenemata aastaajast. Selleks, et säilitada sama säravat tulemust nagu Emma Stone'il, toida juukseid värvitud juustele mõeldud maskidega.

Kuum punane

Amy Adams

Amy Adamsi klassikaliselt punased juuksed on just see, mis on sinu Pinteresti soenguinspiratsiooni lehelt veel puudu. Miks? Punane on elav ja näeb välja terve.

Erkblond

Kylie Jenner

Jah, Kylie Jennerilt võib uut juuksevärvi inspiratsiooni saada pea igal kalendrikuul. Tema plaatinablondid juuksed, mis on madalasse krunni sätitud tekitavad meis kohese soovi samasugune soeng saada.

Erkblond

Sophie Turner

Sophie Turner valib sügavuti toitva juuksemaski, et vältida oma plaatinablondide juuste muutumist kuivaks ja ületöödelduks. Õigete ja kvaliteetsete hooldustoodetega ei pea sa juuste tervist ohvriks tooma, et saavutada kaunis klassikaliselt blond juuksetoon.

Allikas: Harper's Bazaar US