Hooaja kollektsioonide üks lemmik, eriti ülerõivaste vallas, paistab olevat pruun värv oma eri varjunditega. Pole vahet, kas su nahatooniga sobib tumepruun või õrn kaamelikarva beež, kõik on moes!
Beeži varjundid sobivad ideaalselt kokku heledate toonidega, kontrastiks mustad saapad.

Ruudud


Kui eelmisel aastal sai eri mustreid omavahel vastandada, siis sel hooajal tasub omavahel sobitada erinevaid ruudumustreid. Mängi värvidega ja kanna oma ruudulist lemmikmantlit koos ruudulise kleidi või pükskostüümiga.
Kaubamaja sügishooaja moeetendusel sai näha palju ruudumustrit, üks elegantsem kui teine.

Vöötatud


Olgu tegemist jaki või mantliga, vöö näeb selle peal väga hea välja, rõhutades keskkohta ja muutes silueti naiselikumaks. Kui vahepeal vaatas moemaailm lohvakate ja liiga suurte rõivaste poole, siis sel hooajal on moekas igale poole vöö ümber sättida, olgu see siis kudum või jope.

Puhvis rõivad


Mõne palavalt vihatud rõivaese on teise silmis parim vahend end soojas hoida. Puhvis mantlid ja joped on moes, olgu need siis metalliku läike saanud või erksat värvitooni, pikad või lühikesed.
Prabal Gurung tõi moelavale sulemantli – hea alternatiiv neile, kes ei soovi enam lopsaka karva poole vaadata.

Keebid


Keebid on tagasi ja näevad välja elegantsemad kui kunagi varem. Vaata kuulsate moemajade nagu Chanel, Chloé või Marc Jacobs poole ja mõistad, et keep sobib peaaegu igaks elujuhtumiks, olgu see metsikust loomamustrilisest kangast või elegantsest tviidist.
Marc Jacobsi loomamustriga keep on eriti moeka pikkusega.

Nahkmantel


1980-ndate mõjutusega nahkmantel on suundumus, mille „Matrixi” filmi tegelaskujud heaks kiidaksid. Vöö, nööbid ja täkkega krae muudavad selle eriti päevakohaseks. Versace ja Alexander McQueeni moemajad kiidavad trendi heaks, seega võtkem eeskuju!
Alexander McQueeni pikk nahkmantel mõjub salapäraselt ja seksikalt, olles vürtsitatud pungilike neetidega.

Kunstkarusnahk


Miks mitte anda pimenevale aastaajale särtsu juurde ja ilmuda välja erksat tooni kasukas? Kui karvane materjal on ära tüüdanud, vürtsita argipäeva sulgede või mõne muu põneva tekstuuriga.

Üllatavad värvid


Kätte jõudnud sügis ei tähenda, et värvid jäävad kappi puhkama. Moelavade sügis- ja talverõivaste kollektsioonid nõretavad erksatest ja vastandlikest toonidest, mis oma kontrastsusega üksteist rõhutavad.

Eriti pikk mantel


Mantlid, mille alläär peaaegu maad puudutab, rokkisid nii Chaneli, Tory Burchi, Jil Sanderi kui ka Max Mara kollektsioonides. Ja miks ei peaks see meile meeldima – on ju nii kogu keha mugavalt soojas! Ükskõik, kas eelistad puhvis, nahkset või klassikalist stiilijoont, ülipikad mantlid on moes.