Paar on viimaste kuude jooksul olnud tugevalt rahva kriitika all – nimelt selgus, et nad on eralennukiga mitmeid kordi lennanud Euroopa vahet ning kulutanud 2,4 miljonit naela selle peale, et oma Frogmore elamut renoveerida. Brittide sõnul on see suur laristamine ning pole sugugi kokkuhoidlik suhtumine keskkonna heaks ning tänu sellele on Sussexid avalikkuse ees saanud suure pahameele osaks.

"Avalike suhete seisukohast peaksid hertsog ja hertsoginna rahvale oma poega Archie't näitama," sõnas Seward. "Ta on parim võti selleni, et rahvas neisse uuesti kiinduks," lisas naine.

Sellest hoolimata on paar oma 6. mail sündinud pisipoega avalikkuse eest kiivalt kaitsnud ning võimalikult palju kaamerate eest peidus hoidnud. Et rahvas neisse uuesti paremini suhtuma hakkaks, oleks vaja Archiet rohkem maailmale näidata. Ekspert usub, et britid oleks väga rõõmsad, kui näeks kuninglikust võsukesest rohkem pilte. See aitaks kinni mätsida mitmed möödalaskmised, mis paar rahva silmis sooritanud.

Näiteks on mitmed korrad Meghan lasknud turvameestel keelata tavainimestel end pildistada, samal ajal kui paparatsod tema iga liigutust salvestanud on. See kõik on rahvale jätnud temast "lapsiku" ja "kontrollifriigi" mulje.

Kuninglik paar alustas hiljuti oma tuuriga Aafrikas, aga miski ei näita nende ajagraafikus, et nende pisipoega pisut rohkem näha saab.

Hästi ei ole nende mainele mõjunud ka see, et prints Harry ja prints Williami omavahelised suhted on jahenenud ja vennad ei paista olevat enam sugugi nii lähedased kui varem.

Allikas: The Daily Mail