Yoni munad on valmistatud 100% kvaliteetsest poolvääriskivist ning kujult meenutavad need kanamuna. Muna kantakse tupes ning see tugevdab vaagnapõhjalihaseid ja parandab üldist vereringet alakõhus. Lisaks aitavad yoni munad kogeda intensiivsemaid orgasme, vähendada põiepidamatust, PMS-i sümptomeid ning krampe, suurendada tundlikkust vahekorra ajal, toetada organismi hormonaalset talitlust ja libiidot ning parandada üldist rahulolu ja enesekindlust. Yoni muna aitab oma keha paremini tunnetada ning erinevaid vaimseid ja füüsilisi pingeid vabastada.
Endale õige kivi leidmisel lähtu intuitsioonist – millise poole sind kõige rohkem tõmbab. Igal kivil on energeetilised omadused. Näiteks aitab obsidiaan eemaldada blokeeringuid, hirme ja ennast piiravaid mõtted. See võib eemaldada negatiivset energiat nii sinust kui ka sind ümbritsevast. Suuruse valimisel, on sulle abiks butiigi teadlikud konsultandid. Keha on sinu tempel ja kaunis yoni muna aitab eneses tasakaalu leida või taastada – nii nagu targad naised juba pea 5000 aastat edukalt praktiseerinud on – ja seda kõrge vanuseni välja!

Tutvu valikuga lähemalt siin.

Erose butiigi kõige populaarsem vibraator

Lovense – Lush 2.0 on kõige võimsam kaugjuhitav nutivibraator. Kas suudad end tagasi hoida, kui kannad enda sees mobiilist kontrollitavat kuulvibraatorit?
Vibraatori esimene versioon tuli turule 2015. aastal ning võitis kiirelt kõiki konkurente. Nüüd on Lush vibraatoritootjad tulnud välja uuendatud versiooniga. See on juhtmevaba, veekindel ning valmistatud kehale ohututest materjalidest. Vibraatoril on võimas mootor ning aku kestab pidevalt kasutades kuni 3 tundi! Bluetoothi abil on hea ühendus nutiseadmega, mis võimaldab reaalajas kaugkontrolli. Lisaks palju erinevaid lisafunktsioone – näiteks on vibraator võimalik muusikataktis tööle panna, mis annaks klubi-õhtule täiesti uue dimensiooni! Kas oled valmis viima seksikad mängud koduseinte vahelt välja?

Eesti disaindildod

Saaremaa ürgne loodus ja teadlikud puidumeistrid on ühendanud jõud, et sünniks Eesti esimene disaindildo, Wildy. Ökoloogiliselt vastutustundlik tootmine, jäägitu tähelepanu pisidetailidele ja unikaalselt ürgne puidumuster teevad sellest isikupärase ja väeka puuskulptuuri. Kõik, et sina saaksid teadlikult ja turvaliselt oma keha avastada, pingeid leevendada või lihtsalt looduse lähedust tunda..
Wildy on hoolega lihvitud ning seda katab neli kihti sertifitseeritud kehasõbralikku lakki. Puidust sau on sinu sõber pikaks ajaks - ta peab vastu põrutusele, tunneb end mugavalt vees ja ei väsi iial enne kui sina!
Kui soovid teha endale või armastatule elukestva kingituse, tasub tutvuda ka võimalusega oma praktilist puuskulptuuri isikupärastada. Lisaks värvivalikule, leiad Wildy kodulehelt infot tootele laser-graveerimise kohta – nii saad ise saua loomises kaasa rääkida ja kogemus on seeläbi isiklikum ja rikkam...
Wildy on retk ürgsesse loodusesse – sinu valitud ajal ja kohas!

Midagi meestele – nutikas eesnäärmevibraator

Rakenduse kaudu juhitav Lovense – Edge on eesnäärme stimulaator, mida saab kontrollida nii lähedalt kui ka kaugelt. See on hea võimalus mängida üksinda või koos partneriga. Eesnäärme massaaž hoiab meeste tervist ja võimaldab meestel kogeda enneolematult võimsaid eesnäärme-orgasme. Kasutamise muudab mugavaks reguleeritav kaelake, mis hoiab lelu hullamise ajal kindlalt paigal – võid sellega kasvõi ringi jalutada. Vibreerimismustreid on lõputult – neid saab lausa ise luua, alla laadida ning omavahel jagada – nii saab partner sulle enneolematuid naudinguid pakkuda nutiseadet kontrollides, kasvõi teisest riigist.
Oma tervise hoidmine pole iial varem nii erutav olnud!

Womanizer vaakumstimulaator

Womanizer tõi esimesena maailmas turule uudse kontaktivaba kliitoristimulaatori. Innovatiivne tehnoloogia võimaldab kliitorit masseerida ilma otsese kontaktita – kliitor imetakse õrnalt sisse ja seda stimuleeritakse pulseerivate rõhulainete abil. Selline tehnoloogia väldib ülestimuleerimist ja sellest tulenevat tuimust ja ebamugavustunnet. Loomulikult on Womanizeril erinevad intensiivsusastmed, mis garanteerivad, et toode sobib kõigile naistele. Womanizerit on nimetatud kõige revolutsioonilisemaks tooteks pärast vibraatori leiutamist. Kui sina pole veel õhu ja vaakumi sensuaalset pulseerimist kogeda saanud, sea sammud Eros Butiiki testeritega tutvuma, et leida enda jaoks sobivaim! Eesti naiste uus lemmik lahkub poe lettidelt helikiirusel - ära jäta ennast raputavast kogemusest ilma!

Tutvu uudse mänguasjaga siin.

Kingiidee – kalender "12 Sexy Days"

Kas julged väljakutse vastu võtta? #lovechallenge

Pööraselt põnevad ja uudsed kogemused ootavad sind seksika kalendri kujul - avasta armastuse, iha, kire salajased võlud ja sukeldu üksi või kaaslasega ennast-unustavalt meelelise mõnu maailma. Bijoux Indiscrets hoolitseb selle eest, et tooted on visuaalselt stiilsed, kehasõbralikud ja pakuksid sulle rohkelt uudseid kogemusi.

Kalender sisaldab neid tooteid:

  • MAZE – piitsaga kaelavõru
  • FLASH X – sädelevad nibumaiused
  • MAGNIFIQUE – selja- ja dekolteekett
  • KRISTINE – vinüülmask
  • MAZE – sukahoidjad
  • SHHH – siidist silmaside
  • MAGNIFIQUE – piitsaga kaelakee
  • POM POM – kõditaja
  • DÉSIR MÉTALLIQUE – metallvõrgust käerauad-käevõrud
  • DÉSIR MÉTALLIQUE – metallvõrgust krae
  • TWENTY ONE – vibreeriv teemant

WET FOR HER lesbimänguasjad

Wet For Her Union dildo on enim müüdud sekslelu lesbipaaridele. Samas sobib see ka heteropaaridele pegging'uks.
Tegemist on unikaalse kehapikendusega, mille jaoks pole vaja rihmasid, rakmeid või spetsiaalseid püksikuid. Saate keskenduda ainult naudingule! Tootel on mitterealistlik disain (ei meenuta päris peenist!) ning tohutu painduvus – mõlemat pidi 90 kraadi, et tagada maksimaalne G-punkti stimulatsioon.Kaasa tuleb viie erineva kiirusastmega kuulvibraator, mis on USB-ga laetav.

Orgie massaažipärlite komplekt

See naudingukomplekt sobib ideaalselt sinu ja sinu partneri vahel lähedust looma. Märksõna on sensuaalsus! Sobib naistele ja meestele, kes ei karda oma fantaasiaid ellu viia. Komplektis sisaldub kvaliteetne silikoonlibesti (30 ml), mis tekitab tunde, justkui kannaksid siidkindaid, pärlikett peenise või vagiina masseerimiseks ning kasutusjuhend detailsete juhistega. Lihtne viis kaaslast meeldivalt üllatada!

Vaata ka videot!

Maitsvad dessertlibestid

Veebaasil dessertlibestid muudavad hullamise kindlasti libedamaks ja seejuures ka maitsvamaks. Esmakordselt on loodud kehasõbralik libestite sari, mille võrratutel maitsekombinatsioonidel puudub igasugune kõrvalmaitse – tootja on koostanud lausa retseptid, kuidas nende abil päris kokteile valmistada! Valikus on erinevaid maitseid, näiteks:

  • Crème brûlée
  • Hazelnut espresso
  • Mint chocolate
  • Salted caramel
  • Tiramisu

Kui see kõik tundub täiesti uskumatu, tule ja maitse ise – testerid ootavad sind Eros Butiigis ja me teame, et need muudavad su maailma!


Intiimehted otse Pariisist

Sylvie Monthulé on tunnustatud Prantsusmaa kaubamärk, mis disainib ja toodab intiimehteid ja kehakaunistusi. Neil on juba üle 700 sensuaalse toote ning igal aastal ilmub uus kollektsioon. Valikus on ehted nii meestele kui naistele. Näiteks leiab siit niburõngaid, kaelakette, peenisevõrusid, pepukette, kliitoriehteid, anaalkuulikesi ja palju muud.

Vaata tootevalikut lähemalt siit.

Erose erootikabutiik soovib vallatut sügist!

Jaga
Kommentaarid