Roald Johannsoni la dolce vita

Läbipõlemine? Depressioon? Keskeakriis? Ta pole neid kogenud. Oma asja tuleb teha rõõmuga, kui aga rutiin ja pingutamine ninast vere välja löövad, olgu otse või kaude, on aeg liikuda edasi, teab teleajakirjanik Roald Johannson (40).

Ärevushäire DNA

Ära usu kõike, mida mõtled, võiks olla ärevushäirete tõrjumise slogan. Painavad mõtted, mis ei taha peast lahkuda, tekitavad tunde, et istud lõksus iseenda loodud vanglas, kus hommikusöögiks on hirm, lõunaks pinge ja õhtuooteks lootusetus.

Kuidas leida armastust

Kas oled üks paljudest, kes ikka veel otsib tõelist armastust? Juba aastaid. Kuidas saab üldse olla, et mõni märkab seda õiget kohe esimesel katsel? Või kas tõesti on käes mingid metsikud ajad? Vanasti elati ju ühe inimesega surmani koos. Mis mul küll viga on... Ei, mis neil meestel viga on! Isikliku arengu nõustaja ning raamatute „Õnnelik suhe” ja „Armastuse varjatud saladused” autor Tiina Tiitus aitab leida küsimusele vastust.

Päev stjuardessiga

Valad reisijatele kohvi ja reisid tasuta terve maailma läbi? Regional Jeti stjuardess Anastasia Tihhaja (22) naeratab malbelt pardateenindaja tööd puudutavate suurimate müütide peale. Mida stjuardessitöö tegelikult tähendab?

Pahad päevad paremaks

Naiste hügieenitarvete valik on viimasel ajal suuresti laienenud ning lisaks juba tuttavatele tampoonidele-sidemetele pakutakse spetsiaalseid anumaid ja lekkekindlaid menstruatsioonipükse. Küsisime günekoloog Katrin Seidelbergilt, kuidas end “päevade” ajal kaitsta võiks.

Suur sügismoe ülevaade

Mood on lõbutsemiseks! Tee lõbus Karolin Kuusiku koostatud moetest ja saa teada, millised selle hooaja arvukatest ilu- ja moetrendidest sulle kõige paremini sobivad.

Sul ei ole veel kehtivat tellimust? Telli Anne & Stiil SIIT!