Alpaka

Eesti juurtega bränd, mis toodab alpakade erakordsest villast ja nahast luksuslikke elustiilitooteid. Kollektsioone iseloomustab minimalistlik ja selgelt eristuv põhjamaine disainikeel.

Amanjeda

Amanjeda kaubamärk tähistab aeglast moodi ja jätkusuutlikku luksust. Tooteid valmistatakse Eestis ja Itaalias parimate maiterjalidega, et tagada kindel kvaliteet. Brändi valikusse kuuluvad nii ready to wear rõivad naistele ja meestele, kui ka luksuslikud rõivad õhtuseks ajaks.

Castlebird&Rose

Castlebird&Rose on kodumaine disainerbränd, kus kohtuvad siid ja maalikunst. Unikaalsete siidkangaste mustrid on inspireeritud kunstnike originaalloomingust, mis kuulub brändi kunstikogusse. Bränd taaselustab põhiliselt möödunud sajandite kunstnike töid luksuslikul siidil, et anda uus elu aastakümneid galeriides oma saatust oodanud „peidetud pärlitele“.

Tallinn Design House sügiskollektsioonid

Pohjanheimo

Brändi iseloomustab malbe väljapeetud stiil, milles on nii tagasihoidlikkust kui ka luksust.
Kollektsioonid, kus on esindatud ajatud põhjamaised lõiked ja toonid moodustavad justkui ühe pidevalt areneva loo.

Tallinn Design House sügiskollektsioonid

Woom

WOOM on noor ja põhjamaine täiesti uus moebränd. WOOM on soe ja sensuaalne, metsik ja vaba.
Brändi disaini inspiratsiooniallikaks on põhjamaise looduse ürgne jõud. Stiilse vabaduse moodsale naisele loovad puhta vormi esteetika ja looduslikud koloriidid.

Uncle Paul

Uncle Paul on Eesti firma, mille eesmärgiks on kingavaliku rikastamine kodumaisel jalatsiturul. Brändi soov on tuua Eesti tänavatele veidi teistmoodi kingakultuuri ning lisada tänavapilti rohkem värve ja stiili.

Tallinn Design House sügiskollektsioonid

Samelin

Samelin on pikaajalisete jalatsitootmise traditsioonidega ettevõte, mis pakub vabaaja jalatseid, kus kombineeritakse omavahel mugavus ja põnevad värvid.

MyaMoon

Kodumaise ehtebrändi MyaMoon minimalistliku joonega ehteseeriates leidub nii puhast geomeetrilist vormi kui naiselikku edevust. Kõik kollektsioonid on omavahel lihtsasti kombineeritavad, sobides nii teksaste kui kokteilikleidi juurde.

Moe-show soengute eest vastutab Aili Pussi tiim AP Education. Soengute eest Tradehouse'i tiim.