1. Anna oma meeltele järele

Osa naiselikkusest on just sensuaalsus. See, kui sa oskad nautida ja tunda puudutusi, helisid, maitseid, seda, mida sa näed ja nuusutad. See kõik tõmbab mehi ligi. Sellised naised tekitavad neis uudishimu ja iha, sest ka seks haarab endaga kaasa kõik meeled ja sinu sensuaalsus paneb neid mõtlema seksile.

Tänases ühiskonnas pommitatakse meid nii paljuga, mis segab meie meeli. Meie ümber on nii palju erinevaid energiaid, mis muudavad meid tuimaks. Me kaotame sideme oma keha ja tunnetega, sest me elame liiga segases maailmas. Aga oled sa kunagi käinud maal ja tundnud end sealt lahkudes nagu uue inimesena? Või oled loobunud mõneks ajaks soolast ja siis avastanud, et sa tunned palju rohkemaid maitseid?

Alusta sellest, et proovid oma meeltega rohkem tunda. Osta koju ilusaid lilli ja aseta need öökapile. Suundu ilupoodi ja nuusuta luksuslikke parfüümiõlisid. Valmista endale võileib värskest, ahjusoojast leivast ja kvaliteetsest suitsusingist. Kuula suurepärast muusikat.

Hellita oma meeli, sest see aeglustab automaatselt su elutempot ja aitab hetke rohkem nautida. Su süda hakkab naeratama ja see kutsub ligi ka mehi, kes soovivad sinuga koos naerda.

2. Hellita oma keha

Tervislik toitumine pole alati kerge. Sama kehtib ka trenni ja naha niisutamise kohta peale igat dušši, aga proovi teha midagi ilusat oma keha heaks vähemalt iga päev, sest just see aitab sul tunda end päev-päevalt seksikama ja rahulolevamana.

Siin on mõned viisid, kuidas oma keha hellitada:

  • mine tantsutundi;
  • osta arbuusi ning naudi igat tervislikku, mahlakat ja magusat ampsu;
  • määri oma kehale peale pesu beebiõli ja alles siis kuivata nahk ära;
  • mine sooja mullivanni, mida on rikastatud mõnusate sooladega;
  • mine pediküüri või palu oma kallimal end massaažiõlidega masseerida;
  • vaata, et su voodipesu lõhnaks värskelt ja maga nende vahel alasti;
  • kuluta raha kvaliteetsete šampoonide ja palsamite peale.

3. Ära unusta hingata!
Päeva alustades ja lõpetades võta endale mõned minutid sügavalt hingamiseks, et vallandada kehas peituvad pinged ja stress. Hingamine vaigistab su mõtted ja avab su südame. Nii muutud ka enesekindlamaks ja sind hakkab ümbritsema rohkem armastuse energiat, mis kandub üle ka su suhetesse.
Ära unusta hingamist ka seksi ajal, sest see aitab su kehal lõdvestuda ja mehe puudutusi tõeliselt nautida.

4. Naudi oma kirglikumat poolt

Tea, millised asjad sind erutavad ja oska lõdvestuda, et neid asju päriselt nautida. Nendeks võivad olla näiteks romantilised novellid või lõppenud armusuhetest fantaseerimine, siidjas kangas, mis hellitab su nahka ja toob esile kananaha, intensiivne kardiotrenn või hoopis hea muusika.

Leia viise, et tuua endas esile oma kirglikum pool ja seda eriti siis, kui oled ärevil, kurb või igavled. See aitab hoida ära depressiooni ning on tegelikult ka väga tervislik viis, kuidas viha minema peletada. Kui oled pahane ja seejärel erutud, muutub see viha enesekindlaks ja soojaks energiaks su kehas.

5. Leia enesekindlus läbi loomingulise kirjutamise

Pane kirja oma paremad omadused naisena, keda mehed jumaldavad. See muudab need konkreetsemaks ja võimaldab sul neisse uskuda ning neid meeles hoida.

Pane kirja ka omadussõnad, mis kirjeldavad sinu unikaalset naiselikkust. Oled sa peibutav, tark, müstiline, ninakas või hoopis pipardaja?

Tee läbi ka harjutus "kui ma oleksin loom" ja küsi endalt: "Kui mu naiselik pool oleks loom, siis mis ta oleks?" Vali midagi seksikat ja ohtlikku nagu mürgine ämblik, mis meelitab mehi ligi oma elegantsuse ja salapäraga. Või vali midagi pehmet, armsat ja lõbusat nagu karvane valge jänkuke, kes teab, kuidas iga mehe südant võita.

Ole loominguline, sest me laseme liiga sageli negatiivsetel mõtetel võimust võtta ja hävitame nii oma enesehinnangu ja usalduse meeste vastu. Kui lased oma mõtetel olla loomingulised ja vahel ka rumalad, astud sammu mängulisema, usaldavama ja kergema elu poole.

Ole loominguline, ära võta end liiga tõsiselt ja hakka kirjutama!

Allikas: Your Tango