Loe kaanelugu SIIT.

Naise pangakaart mehe rahakotis

Kas suudad kujutleda, et peaksid elukaaslasele iga kulutatud sendi pärast aru andma ja iga ostu tšekiga tõendama? Või andma talle oma ID-kaardi paroolid, et ta saaks internetipangas tehinguid kontrollida? See on osa paljude Eesti naiste argipäevast. Lea* (36) murdis end välja suhtest, kus ta koges peale füüsilise ja vaimse vägivalla ka majanduslikku ahistamist. Kuigi mõlemad töötasid ja teenisid enam-vähem võrdselt, oli naise pangakaart väga tihti mehe rahakotis...

Uue meedia prints

Youtuber Martti Hallik (28) teab, et ennast tuleb armastada, aga imetlusega ei tasu üle piiri minna. Sestap on ta õlavarrele tätoveeritud nartsissid, mis peegelklaasilt vilksatades tuletavad meelde eneseülistuse hukatuslikku poolt.

Üksikisa katsumused

“Elus tuleb vastu võtta, mis sulle antakse, ja olla selle eest tänulik. Ka siis, kui kogemus on vaimselt piiripealne,” tõdeb režissöör ja stsenarist Mait Laas (49). Kümme aastat tagasi suri tema abikaasa Ülle Laanemets-Laas. Mait jäi koos väikese tütrega kahekesi. Kuidas minna edasi, kui ühtäkki saab sinust üksikvanem?

Kõik rindadest

Naise rinnapartiiga seostub palju tähtsaid teemasid, sealhulgas naiselikkus, emadus, enesekindlus, ilu, nauding, seksuaalsus. Samas võib see privaatne kehapiirkond põhjustada ka valu, terviseprobleeme ja ebakindlust...

Baruto Jaapani teekonnad

Sel sügisel lendas Kaido Höövelson (34) koos abikaasa Elena ja poja Taariga Jaapanisse. Tagasi sinna, kus ta aastaid tagasi oma võimatuna näiva unistuse nimel ränka vaeva nägi.

Telli Anne & Stiil SIIT.