Joo hommikul esimese asjana rohelist smuutit

Smuuti joomine hommikul on alati hea mõte, aga kui sul on selja taga magamata öö, on eriti kasulik, kui tegemist on rohelise smuutiga. Miks? Rohelistest viljadest valmistatud smuutis on vähem suhkrut ja rohkem kiudaineid kui puuviljastes variantides. Näiteks lehtkapsas ja spinat on tulvil energiarohkeid toitaineid.

Proovi smuutit, kuhu lisad kreemise avokaado, pisut ananassi, spinatit, banaani ja kookosvett.

Proovi kontorisse jõudes rasvakohvi

Kohvil on kindlasti hommikurutiinis oma koht, eriti, kui oled öösel kehvasti maganud. Selleks, et kohvist aga rohkem energiat saada, tasub proovida bulletproof kohvi ehk rasvakohvi. See aitab ennetada impulsiivset söömist ja paneb aju paremini tööle.

Proovi rasvakohvi valmistada lisades mustale kohvile lusikatäie kookosrasva või võid.

Rüüpa enne lõunale minekut kookosvett

Vee joomine päeva jooksul on oluline, aga kui tahad eriti kaval olla, tasub rüübata kookosvett. See sisaldab rikkalikult toitaineid, antioksüdante ja elektrolüüte, mis aitavad sul päeva paremini vastu pidada.

Pärast lõunasööki eelista rohelist teed

Kui kätte on jõudnud pärastlõuna ja uni tikub kallale, haara kohvi asemel rohelise tee järele. Erinevalt kohvist on rohelises tees palju antioksüdante ja toitaineid, mis annavad sulle energiat, kuid ei tekita kohvile iseloomulikku värinat.

Joo enne uinumist kuldset piima ehk lisa piimale kurkumit

Kui kätte on jõudnud õhtu ja sätid ennast magama, kuumuta endale piima ja lisa sinna hulka kurkumit. Jook on põletikuvastase toimega ja tänu kurkumile võimas antioksüdant, mis aitab öösel paremini magada.

Allikas: Greatist