Tallinn Fashion Weeki kollektsioonidest jäid talle silma Hõbenõela võitnud Eve Hanson, Aldo Järvsoo ja Kuldnõelaga pärjatud Tanel Veenre looming. Argipäevarõivastest tõstis Lisa esile Iris Janvieri kollektsiooni ja väga meeldisid talle ka Augusti kaasaaegsed ja minimalistlikud siluetid. Lisa palus eraldi välja tuua ka GITA kollektsiooni, mis pakkus lõbusat vaatamist ja Agne Talu-Vürmeri modellide kõrvad.

Üldiselt on Tallinna moenädalal esitletav mood aga midagi hoopis teistsugust kui see, mida Pariisis või Itaalias näidatakse. Lisa tõi välja, et kuigi meie kodumaised disainerid on väga kirglikud selles osas, mida teevad, on siinne mood rohkem disaineri ja kliendi vaheline suhtlus. Pariisi või Milano moenädalad rõhuvad rohkem sõnumile ja ühiskonnakriitikale.

Lisa leiab, et kuigi Tallinn Fashion Weekil esitletud rõivaste siluetid on kaasaaegsed ja minimalistlikud, siis üllatusmomenti kollektsioonides pigem ei ole. Moetoimetaja arvates võib põhjus olla selles, et tegemist on veel võrdlemisi noore moenädalaga. Maailmakuulsad moenädalad on pika ajalooga ja sealsed disainerid on harjunud siluettidega rohkem mängima.

Uurides tänavamoe kohta, arvab Lisa, et tänavamoodi on meil suhteliselt vähe. Suures osas on eestlased pigem klassikalise stiili austajad, kuigi leidub ka julgemaid noori, kes trendidega kaasa lähevad. Moetoimetaja tõdeb, et näiteks Pariisi moenädala puhul on tore vaadata, kuidas trendid moelavalt tänavale jõuavad. "Võib-olla selles peitubki moe võlu - tuua see lavalt pärisellu?" ütleb Lisa lõpetuseks.