Üldiselt katsun ikkagi jälgida, et tooted, mida kasutan, oleksid looduslikud või ökoloogilised. Need on alati nahale kergemad ja mõnusamad. Kuna mõnikord on vaja päevas isegi kaks või kolm korda nahka puhastada, siis ei ole looduslikud tooted nahale liiga koormavad, vaid värskendavad seda.

Viimati ostsin Bellapierre’i mineraalpuudri. See tõesti ei ummista nahka ja saan seda vajaduse korral ka võistlustel kasutada. Sain võimaluse proovida ka JOIK-i porgandi-astelpalju kehakreemi, mis oli tõeliselt mõnus. Värske lõhn, pehmendab nahka ega jää rasvane ega kleepuv. Samuti annab see kehale natuke päikeselist jumet.

Üldiselt aga arvan, et kõige alus on ikkagi toitumine. Sa oled see, mida sa sööd. Täpselt see meist ka välja kiirgab. Kui organismis on kõik tasakaalus, väljendub see ka välimuses. Toitumise puhul vaatan, et oleks alati piisavalt rohelist ning et tarbiksin päeva jooksul küllalt vedelikku. Muidugi on end alati võimalik vitamiinidega turgutada, aga suurem osa sõltub siiski meie toidulauast.