Kuppe kasutab juba üle 20 000 naise Eestis. Milles seisneb nende võlu?

Oleme tegutsenud juba üle kaheksa aasta, rahulolevaid kasutajaid on meil üle 20 000 ja müüdud on juba üle 50 000 kupu. Kupud on tõesti väga hästi vastu võetud ja ütleksin, et need on lausa viimase aja trend.

Populaarseks teeb kupud see, et need tõesti toimivad, neid on lihtne kasutada ja need on väga taskukohased. Tulemusi on näha juba 2–4 nädalaga. Jutt kuppudest levib juba ammu sõbralt sõbrale ja mingit pähemäärimist ei toimu. Kupud kestavad aastaid, pärast iga kasutuskorda tuleb need vaid sooja veega üle loputada.

Kuidas kodune kupumassaaž toimib ja miks eelistada seda teistele massaažidele?

Tegemist on massaažiliigiga, mille tegemisel kasutatakse käepäraseid kokkupigistatavaid silikoonist massaažikuppe. Paljud naised, kes teevad küll palju trenni, ei saa tihti tselluliidist siiski päris lahti. Siinkohal tulevadki appi kupud. Tselluliidi vähendamise mõttes on kupumassaaž üks kõige tõhusamaid massaaže, sest kupp imeb endasse vaakumiga palju nahka, lihaseid ja kudesid, tänu millele saab hõlpsasti kiirendada lümfi- ja vereringet ning ainevahetust. Mõnes mõttes võib seda pisut võrrelda LPG-massaažiga, kus samuti tekitatakse vaakum, et töödelda keha probleemseid piirkondi. Kupud on aga kõigile kättesaadavad ja suurepärased abilised koduses kehahoolduses. Paljud naised eelistavadki seda teistele massaažidele just sellel põhjusel, et see on mugav, käepärane ning taskukohane ja – mis kõige tähtsam – kasutajad näevad esimesi tulemusi juba nädala-paari pärast.

Millised kupud on valikus?

Meie bestseller on kindlasti kehakupp. Peaaegu 90% naistest esineb tselluliiti. Paljudel on probleemiks hoopis venitusarmid, teised aga soovivad vähendada ümbermõõtu reitel, kõhul või puusadel. Kehakupuga saab kõiki neid „muresid” vähendada. Juba 2–4 nädala pärast on näha suurepäraseid tulemusi. Kindlasti ei tohi aga unustada vee joomist pärast protseduuri. Väga hästi aitab kupp ka selja- ja õlavöötmevalude korral. Kupumassaaž turjal leevendab hõlpsasti ja kiiresti istuvast tööst tekkivaid pingeid seljas.

.

Samuti on väga hästi vastu võetud näokupp. See on ideaalne neile, kellel on tekkinud mõningad kortsud, kelle näonahk on plass ja tuhm. Näokupp elavdab väga hästi näo mikrovereringet ja tõstab ka näolihaseid. Öeldakse, et see on kui kodune facelifting’u protseduur. Samuti puhastab kupp poore ja vähendab edukalt aknearme. Näokuppu tasuks kasutada paar-kolm korda nädalas, soovitatav on teha üks mõnus protseduur ka enne tähtsat üritust või pidu, sest see annab erilise sära ja jume.

Silmakupp on meil nüüd saadaval pisut suurema diameetriga kui varem. See aitab hõlpsasti vähendada tumedaid silmaaluseid ning silendada peeneid silma- ja huuleümbruse kortse, kuhu näokupuga nii lihtsalt ligi ei pääse. Õrna naha tõttu ei tohi niikuinii näokuppu silma all kasutada.

Kuidas ise kodus kupumassaaži teha?

Kodune kupumassaaž on imelihtne. Probleemne piirkond on vaja ära õlitada ja siis tuleb vaid kuputama hakata. Kehakuppu kasutades peaks enamasti järgima põhimõtet, et kupuga tuleb liikuda altpoolt üles vereringe suunas. Parimate tulemuste saavutamiseks peaks kuputama kuu aega järjest 4–5 korda nädalas, pühendades ühele probleemsele piirkonnale 5–7 minutit. Pärast kuuri on nahk rohkem trimmis, vähenenud on ümbermõõt ning tselluliit.

.

Näokuppu tuleks kasutada aga 2–3 korda nädalas. Näokupuga on kaasas ka spetsiaalne skeem, mida järgides on seda lihtne kasutada. Näokupuga soovitame kuputada pärast dušši, siis on poorid lahti aurutatud ning õli ja kupu koostoime mõjusam. Silmakupu vaakum on aga väiksem ja pole niivõrd intensiivne, seega sellega võiks kuputada kas või iga päev.

Kas tooksid välja mõned parimad tulemused?

Teeme väga palju koostööd blogijatega, kes läbivad kuuajalise kuuri ja saadavad meile tagasisidet nii mõõtude kui ka enne-pärast piltide näol. Parimad tulemused, mis on saavutatud kuu ajaga, on reie ümbermõõdu vähenemine 6 cm, kõhu ümbermõõdu vähenemine 8 cm ning käsivarre ümbermõõdu vähenemine 3 cm. Keskmiselt aga vähendab kuputamine kuu ajaga reielt 2–4 cm ning kõhult 3–5 cm. Väga häid tulemusi on muidugi saadud ka venitus- ning aknearmide vähendamisel. Samuti saame pidevalt naistelt tagasisidet, et küll nad on kõik protseduurid varasemalt ära proovinud, kuid kupud on ainsad, mis on aidanud tselluliiti silmanähtavalt vähendada või nad on sellest sootuks lahti saanud! Kasutajakogemuste ja piltidega saab tutvuda meie kodulehel kupud.ee.

.

Kust kuppe leida võib?

Kuppe on võimalik lihtsalt ja kiiresti tellida e-poest kupud.ee. Samuti on kupud müügil Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Tradehouse Ilukaumajades, Pro Kosmeetika kauplustes, Saaremaa Kaubamajas, Bio4You ökopoodides ning Lovertes.

Jaga
Kommentaarid