Jälgin seda juba aastaid, et tooteid, mida kasutan, ei oleks testitud loomadel, et need ei sisaldaks parabeene, silikooni ega mineraalõlisid. Üha rohkem olen hakanud vaatama ka seda, kuidas ja millesse on tooted pakendatud. Sinnani, et ka pakendid oleksid keskkonnasõbralikud, on paljudel brändidel veel pikk maa minna.

Olen 100% seda usku, et ilu saab alguse seestpoolt. Usaldan oma keha ja märke, mis ta mulle saadab. Kehasse tuleks suhtuda nagu oma kodusse või pesasse, kus peab olema kõige mõnusam olla, aga mille eest tuleb ka hoolt kanda, seda kasvatada, hoida ja poputada. Joon palju täiesti tavalist vett, naturaalseid mahlu, väga meeldib soe vesi sidruni ja ingveriga. Söön vastavalt vajadusele ehk keha tõesti annab mulle väga selgelt oma isudega märku, mida tal parajasti vaja on. Pean tunnistama, et enim armastan Eestis kasvavaid juur- ja puuvilju ning metsaande. Parim toit on see, mille oled ise kasvatanud, korjanud ja ise teinud.

Aa, ja Peipsi-äärne küüslauk ning õige taluvõi! Killer-kombinatsioon väga paljudes toitudes heaks enesetundeks! Pluss palju värskes õhus ja looduses viibimist ükskõik millise ilmaga, eelistatult metsas. Eriti meeldib sügiseses metsas, või siis suvisel ajal paljajalu mere ääres. Autoga ma ei sõida, käin väga ja väga palju jala ning naudin keha liikumist ja iseenda liikumisvabadust. Suitsetamise ja alkoholi ning isegi kohviga mul sisuliselt kokkupuuted puuduvad. Lihtsalt ei meeldi ja kõik. Unega on mul kehvad lood. Piisab vaid neljast tunnist ööpäevas. Nii et ma ei saa paraku soovitada, et magage-magage-magage.

Muidugi on ka mul neid hetki, kui kas emotsionaalses plaanis tundub kõik plahvatavat või on tunne, et appi, ongi see bad-hair-day käes või kuidagi on kaks-kolm kilo juurde tulnud.

Viimane ilutoode, mille ostsin, on aga Vita Liberata Beauty Blur Skin Tone Optimizer. See on suurepärane toode ilusa, ühtlase ja särava jume saavutamiseks näol. Toksilistest ainetest puhas ning üdini orgaaniline.