Duši all või vannis käies tuleks soojas vees mõnulemise asemel turgutada end hoopis jaheda veega, sest just jahe vesi kingib päevitusele pikema eluea.

Loomulikult tasub endalt küsida: kuidas karvu eemaldada? Kui eelistad vahatamist või karvaeemalduskreeme, on aeg mõelda hoopis raseerimise peale, sest nii elab päevitus pikema elu.

Kui päevitus kipub juba kaduma, tulevad appi pruunistustooted. Valik on lai ja poeletil olevad tooted võtavad silme eest kirjuks. Catwalk uuris, milliseid tooteid kasutavad tuntud eestlannad.

Grete Paia imelise jume saladus


Muusik Grete Paia on alati jäänud silma imelise jume poolest. Lauljanna ütleb, et viimastel aastatel on tal olnud palju soojamaa reise ja siis tuleb ka jume kiiremini tagasi. Kodumaal on Grete testinud pihustipäevitust, kuid mõni aeg tagasi leidis ta tõhusama vahendi: "Ma olen tohutu Vita Liberata Body Blur toote fänn. Kasutan seda nii iga päev kui ka laval esinedes. See annab nahale imelise kuma ja efekti on näha kohe."

Grete jagab ka nippi: "Kui jalal satub olema sinikas, siis katab ta esialgu selle puuderkreemiga ja siis määrib Body Bluri peale. See on tõesti minu iluarsenali asendamatu toode, mida ma ei vaheta mitte millegi vastu."

Maris Järva jagab lihtsat trikki


Raadio SKY Plus hommikuprogrammi särtsakas saatejuht Maris Järva on alati kauni jumega, justkui veedaks raadiost vabad tunnid rannas nurrudes. Ka tema jume tuleb hoopis pudelist. "Olen pruunistuskreeme nii palju aastaid kasutanud, et ma ei pea enam mingeid rante kartma. Sügisperioodil ma pruunistuskreeme kehal ei kasuta, kui aga mõni üritus on tulemas, siis küll."

Selleks et näol oleks terve jume, kasutab raadiohääl pruunistuskreeme lausa iga päev. "Need ongi minu kolm peamist iluprotseduuri – puhtad juuksed, näokreem ja kerge jume tänu pruunistuskreemile – siis on minu igapäevased põhivajadused kaetud."

Marisel on kaks lemmikut – ta kasutab kehal Biothermi kreemi ja kiidab ka Vita Liberata pruunistuspuudrit. "Seda fännavad kõik mu sõbrannad. Kui kellelgi on sünnipäev, on see alati nende soovide nimekirjas."

Maris nendib, et tema sõbrannad on vahel imestanud, kuidas tal pruunistuskreemi kasutades näol ja kaelal ühtegi ranti ei ole. "Minu nipp näole ja kaelale on lihtne: esmalt paned näokreemi alla ja siis lisad veidi pruunistuskreemi."

Mahapestav nahatoonija: Vita Liberata Body Blur peidab väiksemad iluvead ning annab nahale sileda ja valgust peegeldava tulemuse. Toode sisaldab sertifitseeritud ökoloogilisi taimeekstrakte, mis hoolitsevad õrnalt naha eest. Sobib ideaalselt nii kehal kui ka näol kasutamiseks. Hind: 100 ml 37,99 €

Vita Liberata Body Blur

Päikese paitatud päevitus: Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante tagab kiire niisutuse, suvise sära ja loomulikult kauni naha. Tulemusele aitab kaasa kerge ja värske tekstuuriga pruunistusseerum. Nii saad loomuliku päikese paitatud päevituse, nahk tunneb end niisutatult ja näeb välja säravam. Hind: 50 ml 29,99 €

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante

Kodumaine pruunistus: LUUV on loonud loodusliku pruunistaja, mis annab loomuliku päevitunud jume. Kuivõli imendub kiiresti ja tulemus jääb ühtlane. Päevitunud jume saabub pärast mõnd kasutuskorda, sügavam päevitus saavutatakse astmeliselt. Sobib igapäevaseks kasutamiseks kehakreemi asemel. Hind: 100 ml 19,99 €

LUUV kuivõli

Suvine jume: Niisutav Palmersi ihupiim, mis sisaldab natuke pruunistajat. Tulemuseks on sügavalt niisutatud nahk ja kerge suvine jume. Igapäevasel kasutamisel päevitus tasapisi süveneb. Ihupiimal on hea magusmõrkjas kakao lõhn. Sobib kõigile nahatoonidele. Hind: 250 ml 14,99 €

Palmersi ihupiim