Foto: Anu Hammer

Sa ei viitsi hommikul tööle minna? Oled väsinud, ei taha oma kolleege näha või on tegevusvaldkond kaotanud igasuguse võlu... Jagame lugusid naistest, kes tegid tööelus täieliku kannapöörde ja pole seda kordagi kahetsenud.

Lähisuhtevägivallateemalise artikliseeria selle kuu loos räägib oma kogemusest 36aastane naine, kes kasvas vägivaldses peres. Täiskasvanuna on ta alati tahtnud olla iseseisev ja ta on selle nimel vaeva näinud – kaks magistrikraadi ja mainekad töökohad räägivad enda eest. Tal on teismeline poeg ja armastav elukaaslane. Aga lapsepõlvekogemused saadavad teda siiani…

Avatud suhe – kas 21. sajandi armastuslugu? “Mina olen suhtes kahe mehega ja tunnen mõlema vastu suurt ja piiritut austust,” ütleb Gerda, 28aastane eneseteadlik turundaja. Ta on veendunud, et inimesel on tohutu võime armastada ehk suuri tundeid võib jaguda rohkem kui vaid ühele partnerile.Gerda on oma elukaaslase Otiga olnud paar seitse aastat, millest viimased viis kuud on katsetatud n-ö avatud suhet.

Kõrgemale, kaugemale, kuulsamaks! Modellitöö ahvatleva kuvandi taga peitub keeruline ja karmide reeglite järgi toimiv huvitav maailm. Modelliagentuuri MJ-Models omanik Margit Jõgger (53) teab, et kui reeglitest lugu pidada, on modellidel võimalik jõuda väga kaugele.

Peohooaja stiilipikker. Kiire elutempo ja mahukas aastalõpuürituste nimekiri on piisav põhjus, et õppida ära mõned uued soengu- ja meiginipid, sest iluspetsialisti juurde ei pruugi lihtsalt jõuda. Uusimaid ilutrende demonstreerib armastatud raadiohääl Maris Järva.

Kui skandaalsete kollaažide ja popsümboolikaga pikitud teksajakkide autor kunstnik Toivo Freeman Pilt (39) ei oleks leidnud teed loominguni, poleks ta ilmselt praegu siinilmas. Omal ajal ta ei põletanud elu, vaid lausa kõrvetas seda.

Mida sa sööd? Või ei söö? Teame ju kõik kedagi, kes ei söö liha, muna või saia. Põhjused on erinevad – mõni tervisehäda, toidutalumatus või -allergia, kuid see võib olla ka puhtalt moraalne otsus. Piilume kolme eri toitumisviisiga inimese külmikusse ja uurime, miks nad sellised valikud on teinud.

Need ja palju teisi teemasid leiad värskest Annest & Stiilist.

Sul pole veel kehtivat tellimust? Telli ajakiri SIIT.