Erakordse muusikaelamuse toimumist toetavad sarnaselt mõtlevad Eesti päritolu disainibrändid Agent B, Alpaka, Amanjeda by Katrin Kuldma, Amanjeda Home, Arro Keraamika, Bole, Karin Kersa Jewellery ja Zacman.

Annely Peebo on Viini Rahvaooperi püsikoosseisu metsosopran. Ta on laulnud ooperirolle koos Plácido Domingo, José Carrerase, Andrea Bocelli, Stefania Bonfadelli, Renato Brusoni ja paljude teiste rahvusvaheliste ooperimaailma staaridega. Ta on esinenud pea kõikides maailma tähtsamates ooperimajades nagu La Scala Milaanos, Opera Bastille Pariisis, Royal Opera house Londonis, Beijing Oper Hiinas, tähtsamates kontsertsaalides Tokyos, Austraalias, Uus-Meremaal, Euroopas. Annely Peebo on pälvinud Barclay de Tolly Sõprade Klubi teenetemärgi "Eestimaa au ja uhkus".

Tallinna Poistekoori asutas 1988. aastal koori kunstiline juht ja peadirigent Lydia Rahula. Koostöös rahvusvaheliselt tunnustatud dirigentidega - Neeme ja Paavo Järvi, Andres Mustonen - ja orkestritega on Tallinna Poistekoor esitanud Bachi, Beethoveni, Honeggeri, Saint-Saёnsi, Mozarti, Tobiase ja Artur Kapi ning paljude teiste tuntud heliloojate suurvorme. Poistekoor on esinenud üle 30 välisriigis ja laulnud erinevatel festivalidel koos Ameerika Poistekoori, Viini Poistekoori ja teiste maailmas tuntud poistekooridega.

Niguliste kirik oli keskajal üks linna uhkemaid ja kaunimaid pühakodasid. 16. sajandi alguses oli siin üle kahekümne kõrvalaltari. Tallinna Hansa-aegade hiilgusest ning siinsete kaupmeeste jõukusest kõnelevad hinnalised kunstiteosed, mis telliti Euroopa suurtest kunstikeskustest. Neist tuntumate hulka kuuluvad Lübecki hiliskeskaegsete meistrite Bernt Notke "Surmatants" ja Hermen Rode töökojas valminud suurejooneline peaaltari retaabel, mida võib praeguseni kirikus näha. Tänaseni saab samuti imetleda 16. sajandi alguses kirikule annetatud ligi nelja meetri kõrgust seitsmeharulist põrandalühtrit, mis kuulub maailmas omataoliste seas suurimate hulka. Ajaloo keerdkäikudest hoolimata on Niguliste kirik tänaseni üks suursugusemaid ehitisi iidses Tallinnas.

Lisaks kontserdile saab Niguliste kirikus nautida unikaalset näitust - "Neitsi Maarja. Naine, ema, kuninganna". Näitus räägib loo kristliku maailma kõige tuntuma naise elust, esitades seda läbi kesk- ja varauusaegsete kunstiteoste. Vaatajate ees on haruldased 13.–17. sajandist pärinevad altariretaablid, maalid, skulptuurid ja esemed Eesti ja Läti kogudest. Kõik need teosed on ajalooliselt pärit keskaegse Liivimaa, tänase Eesti ja Läti, pühakodadest ja nende elulugu on tihedalt seotud siinse ajalooga. Seeläbi saab nähtavaks neitsi Maarja tähendus ja kohalolu siinses kultuurimälus. Teekond läbi neitsi Maarja loo kulgeb teoste kaudu, millel on oma elukäik ja rännak ajas.